My friends

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

My friends

Post od Lobachewsky »

Da li neko zna kako da konfigurisem MY FRIENDS u Messaging da mi radi kao IM. Telefon K750i, mada pretpostavljam da to ima i u drugim telefonima. Hvala i pozdrav.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Brate ajde pojasni malo pojmove,na sta konkretno mislis.Ako su MY FRIENDS grupa kontakata,mozes samo da im posaljes SMS kao ono,grupno,svima istu poruku.Da koristis grupu kao imenik(valjda je to skraceno IM),mislim da nema ta opcija,makar je na mom K750i nema.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ne, nema veze sa SMS-om (znam na sta mislis). IM (instant messaging) je vrsta chata. Programi na tom fazonu su MSN messenger, ICQ... I k750 ima tu opciju, ali treba da se konfigurise. Startuje se tako sto udjes u MESSAGING, pa onda nije ni write new, ni inbox, nego MY FRIENDS (neke plave kuglice)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Aaaa....Instant Messaging,ok,znam naravno sta je,da,neka vrsta chata kao sto si vec napisao.Na mom K750 recimo ne pise My Friends nego ima Messenger koji naravno ide preko gprs,samo sto ga ja ne koristim(GPRS).Za internet je komp sasvim dovoljan.
Konfiguraciju verovatno prvo trebas uraditi sa mrezom(to verovatno imas),pa onda valjda podesiti parametre za sam IM.Bas nesto nemam iskustva s tim stvarima..... :smutny: :uhuh:

Odgovori