Problem Nokia 6680,molim vas pomoc :(
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Problem Nokia 6680,molim vas pomoc :(
Eh ovako,sve je pocelo jutros,posto mi je baterija nova. Baaterija mi se od sinoc formirala i jutros sam prije nego sto cu ga skinuti s punjaca,izvadio MMC i ubacio par tema koje sam sinoc skinuo s neta(tacnije s mobile9.co.uk). Vratio sam karticu i ukljucio telefon,medjutim nista mi se od programa koje imam instalirane na kartici nije pojavilo u meniju,kao da nema MMC. U galeriji su nestale skoro sve slike koje sam imao. Opet sam izvadio karticu i ubacio u card readed da vidim u kompu sta je s njom posto mi ni FExplorera vise nije bilo u telefonu. Eh sad ono,meni barem,najcudnije. Kad je ubacim u card reader i otvorim folder gdje sam ubacio teme koje sam ranije bio ubacio,stajalo je nesto ovako: ~nČĆŠ)~ tako neki mali kvadratici umjesto pravih imena tih foldera,tema i programa. Ista stvar je i u System folderu ..ne znam sta se desava posto i nisam bas toliko strucan,al da nisam pokupio kakav virus? Da nije razlog sto sam ubacio neke nove fajlove na MMC prije paljenja moba,lupam malo sada? Teme sam skinuo sa mobile9 sajta,ne bi trebalo valjda. Ako moram formatirati MMC i mob,pomoc molim vas jer ne znm bas kako se to radi.
- Boris Bila
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00
U sustini savetujem ti da kad instaliras neki program, igru, temu (sis ili jar) to radis preko Nokia PC Suite ili da preko Bluetooth-a posaljes sis ili jar fajl na fon pa da instaliras iz inbox-a.
Nego u vezi tvog problema:
Mislim da je najbolje da formatiras memorisku karticu, ovako idi na Organiser -> Memory -> Options -> Format mem. card. Ali to neces moci da uradis ako tvoj tel tripuje da MMC nije ubacena, samo ce da kaze no memry card... Ima jedna fora, barem kod 6630 kad ubacujes MMC karticu: moras da je gurnes do kraja, ali bukvalno do kraja i onda pustis (najbolje da to uradis noktom). Aj probaj pa javi sta se desilo...
Nego u vezi tvog problema:
Mislim da je najbolje da formatiras memorisku karticu, ovako idi na Organiser -> Memory -> Options -> Format mem. card. Ali to neces moci da uradis ako tvoj tel tripuje da MMC nije ubacena, samo ce da kaze no memry card... Ima jedna fora, barem kod 6630 kad ubacujes MMC karticu: moras da je gurnes do kraja, ali bukvalno do kraja i onda pustis (najbolje da to uradis noktom). Aj probaj pa javi sta se desilo...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Eh sad sam i ja to skontao,izvadio sam karticu samo iz card readera nisam isao na safetly
...al dobro,nisam imao bitnih podataku u telefonu...ovaj put
....inace obicna mi je MMC,a saznao sam da kod vecine 6680 modela prije ili kasnije dodje do problema sa tom MMC,pa planiram kupovinu druge, RS DV MMC.

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Prvo sam cackao u FEx-u i obrisao nesto sto nije trebalo da se brise, telefon nije hteo da se upali, hard reset je resio sve, e drugi put sam radio hard reset kada sam instalirao neke glupe programcice za screensaver, pa mi je telefon prebutao font i nikako nisam mogao da obrisem taj program, probao sam soft reset ali font se nije vratio na fabricki a posle hard reseta sve se vratilo na stanje kakvo je bilo kad sam kupio telefon, sve TIM slicice koje sam obrisao su se vratile tako da pretpostavljam da bi se i programi vratili
HOX Titanium gray