Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
U paketu sa 6610 dobio sam punjac (brzi, barem tako mislim) sa oznakom ACP-12. Posto je ovaj punjac crkao, interesuje me da li mogu da koristim punjac sa oznakom ACP-7 koji je dosao uz 3510i?
mihajlovic napisao:proveri na samom punjacu koji mu je protok struje ako je isti ako na onom koji si dobio sa telefonom onda slobodno mozesh da ga koristish...
Izlazni napon (output) nisu isti na ova dva punjaca, verovatno zato onaj sa vecom voltazom puni brze.
nije bitno da li punish bateriju brzim i sporim punjacem , razlika je samo u brzini punjenja , ali kazu i da je bolje puniti sporim punjacem , jer kao bolje puni , ali nisam to josh probao. ,. a i sumnjam da su velike razlike.
Ma u principu mozes da koristis koji hoces, razlika je samo u brzini punjenja. Da li je bolje puniti sporim punjacem ne znam ali sigurno neces ostetiti bateriju ako je punis brzim punjacem. Moj burazer ima 6680 i brzi punjac, sa njim puni vec 4 meseca, i nema nikakvih posledica.
mkvb napisao:I mene je to mucilo sa 6630, slobodno puni, ja imam oba punjaca ali koristim ACP-7 (spori), nekako mi je sigurnije a i njega sam dobio uz telefon
netko te izradio,uz symbiane ide samo brzi acp-12E punjač
o bozhe, pa ima vecj tema o punjachima i to detaljna rasprava o brzim i sporim punjachima... mislim da nije bilo potrebno otvarati novu temu za ovo, mogao si tamo da pitash... ali ovo moje cje svi shvatiti kao blablalba...
p.s. slobodno puni sa tim starim punjachem...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ipak ima razlike, kad punim sa sporim punjacem (ACP-7) baterija traje puna dva dana krace. Probao sam da punim i ugasen, i upaljen tel. i evo posle mesec i po dana zakljucak je da baterija ipak traje krace!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.