K750 poklopac baterije

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

K750 poklopac baterije

Post od Lobachewsky »

Imam problem sa otvaranjem poklopca od baterije, tako da ne mogu da izvadim ni nju, a ni karticu. Pokusavao sam razne metode, cekic, testera, burgija, ali ne pomaze. A da ga bacim o zemlju ne smem (mada znam da baterija tad garant ispada) :-):-):-) Bez baterije ga lako otvara,ali baterija ga pritisne i ne moze ni makac.
Jel' je imao jos neko problema sa skidanjem poklopca? Kako moze da se skine?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ja sam imao malo drugaciji problem,poklopac je bio malo veceg hoda sto bi znacilo da je bio klimav,resenje nadjeno u samolepljivom neoprenu koji se zalepi na poklopac i onda nema lufta.
Kod tebe mozda ima viska plastike na poklopcu :D ,ne znam sta drugo moze biti....

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ma skinucu ja taj visak, samo da uspem prvo da skinem poklopac :D :D :D Jel' ima mozda neko neki savet, da ga ne nosim u neki servis, mislim da cu ja to mnogo neznije da uradim
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

U servisu sam ima sličan problem sa s700, neće da sklizne, pokušaj da na ruku staviš suhu krpu, a na mjesto gdje se poklopac spaja uguraš nešto, ja sam našao mali komad plastike, samo ne bi bilo loše da prvo provjeriš uputstvo, jesi li siguran da pokušavaš na pravi način :unsure: stisni ga malo sa strane, jel baterija originalna, jer znam da su neki ljudi stavljali jače, a one su za nijansu deblje, to ja radim na svojoj n70.

Odgovori