Blokiranje Mpx200
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Blokiranje Mpx200
Telefon je kupljen kao nov i sada je star 6 meseci.Slobodne memorije ima 1.4Mb. Verzija je 2002.Na njemu imam instaliran: Smartfilter,SpaceMaker i neku Flipericu, i to je sve.
A probaj da ga flesujej sa nekim novijim windowsom, poznato je da stari pravi probleme, na WM2003 ili WM5 se barem neni to nedesava.
@m65: Imas fliper bountyhunter, full verzija na www.airfagev.com a smartfilter je program koji blokira odabrane dolazece pozive...Mene samo zanima, spike, kako si uspeo da ga pokrenes? Ja sam ga instalirao i stalno mi kaze da mi telefon nije potpuno otkljucan, a otkljucan je potpuno...

@m65: Imas fliper bountyhunter, full verzija na www.airfagev.com a smartfilter je program koji blokira odabrane dolazece pozive...Mene samo zanima, spike, kako si uspeo da ga pokrenes? Ja sam ga instalirao i stalno mi kaze da mi telefon nije potpuno otkljucan, a otkljucan je potpuno...

mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))
@kirezz: smartfilter nece da se instalira lepo na 2005-ici, ali se ne secam koji je problem
.
ako ti na istoj javlja da ti nije otkljucan, probaj (ponovo) onu varijantu sa cardreaderom i .hv file-om
@spike: syncuj ga lepo sa outlookom i odradi jedan flash/hard reset, verovatno si upisao nesto ruzno u registry ili si ga preforsirao sa instaliranjem i deinstaliranjem svega i svacega

ako ti na istoj javlja da ti nije otkljucan, probaj (ponovo) onu varijantu sa cardreaderom i .hv file-om
@spike: syncuj ga lepo sa outlookom i odradi jedan flash/hard reset, verovatno si upisao nesto ruzno u registry ili si ga preforsirao sa instaliranjem i deinstaliranjem svega i svacega
- Dzoni45
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 22:44
- Kontakt:
@Grandpa: probaj da instaliras smartfilter najnoviju verziju 1.3, radi super na WM5. Naravno, uslov je da imas kontakte u telefonu. Free verzija radi dobro, blokira pozive koje si obelezio, samo nemozes da stavljas odredjene profile. Fazon je u tome, sto se na ranijim verzijama windowsa moralo birati za instalaciju programa memorija u telefonu (ne storage card), dok na WM5 sve ti je jedna memorija.
MPx200 WM2005