P.S. Ne mislim na slusalicu, nego bas onaj (najcesce) odvojeni zvucnik za muziku itd.
Najbolji i najjaci zvucnik
Najbolji i najjaci zvucnik
Koji telefon ima? I da podrzava mp3 naravno.
P.S. Ne mislim na slusalicu, nego bas onaj (najcesce) odvojeni zvucnik za muziku itd.
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- mihajlovic
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39
Nisi me svatio, nisam mislio na dodatne zvucnike koji se prikace, nego cisto da neko ne pomisli da mislim na slusalicu.Lomnica_city napisao:Ja sam to dosad video,i imao,samo na D500,mislim da ga imaju i E720/30 ali nisam bas 100% siguran!
Pozdrav
A sto se tice D500, zvucnik je kvalitetan, Sound Mate je jaci ali manje kvalitetan zvuk daje, ali meni je i D500 slab (imam ga)...
Znaci treba mi pokretna diskoteka.
@ mihajlovic, u W800i sam se razocara sto se tice jacine zvuka, kad ga stavis do D500 (sa Sound Mate-om) ni ne cuje se skoro...
- DrMilengele
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05
Meni recimo uopste nije jasna svrha tih narandzastih naprava, Mp3 na telefonu ima smisla, da ljudi slusaju muziku u pokretu, na slusalice, kao oni prastari Walkmen-i sa trakama, pa diskmen, pa mp3 player-i, sto da nema i na telefonu, ja ga rado koristim,
ali eksterni zvucnici ovog tipa mogu da se slusaju samo u nekoj zatvorenoj prostoriji (citaj "kuci"), pa tamo imam nesto mnogo jace, pojacalo i Hi-Fi kutije sa malo vecim membranama od ovih! Bas me interesuje kako se to koristi kada je covek u pokretu, to je ipak "mobil"ni telefon
Pozdrav
Pozdrav
HOX Titanium gray
- mihajlovic
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39
::mkvb:: Pa evo ovako,kao sto si rekao MOBILNI telefon,a sa njim i mobilni uredjaji...zamisli odesh na zimovanje i letovanje i ponesesh jedan od ovih "narandzastih naprava" kako ih ti zovesh i slusah muziku extra izlazne snage,i pri tome ti se puni telefon
tako da "narandzste naprave" jesu mobilni uredjaji i sigurno se ne prave uzalud,posebno ako ih pravi sam Sony Ericsson - sve ima svoju ciljnu grupu,svoje trziste,svoje kupce,sve zavisi sta je tebi licno prioritet
!
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
Sto se tice onih kashetina od zvucnika, bolje je da poneses mp3 player i zvucnike za komp ako ti vec trebaju, ali ja pricam o zvucnicima ugradjenim u telefon, i eventualno nekim 1-2 cm velicine externim, koji staju u dzep.mihajlovic napisao:::mkvb:: Pa evo ovako,kao sto si rekao MOBILNI telefon,a sa njim i mobilni uredjaji...zamisli odesh na zimovanje i letovanje i ponesesh jedan od ovih "narandzastih naprava" kako ih ti zovesh i slusah muziku extra izlazne snage,i pri tome ti se puni telefontako da "narandzste naprave" jesu mobilni uredjaji i sigurno se ne prave uzalud,posebno ako ih pravi sam Sony Ericsson - sve ima svoju ciljnu grupu,svoje trziste,svoje kupce,sve zavisi sta je tebi licno prioritet
!