Imate bluetooth na telefonu a ne radi vam

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
djuka5
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Mar 2006. 12:16

Imate bluetooth na telefonu a ne radi vam

Post od djuka5 »

Imao sam prilike da koristim sharp gx 30,cim je izasao na trziste,ima bluetooth ali nije mogao da prebacivati podatke sa njega na druge telefone,a sada je to slucaj i sa tm 200.Cuo sam u logic shopu da je neki lik skinuo sa interneta neku sifru i da sada mu bluetooth radi sasvim normalno,i moze prebacivati podatke na bilo koji drugi telefon.Ako neko moze da mi kaze nesto vise neka posalje sms na0644619708 :chytry:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Pa zovi onog "lik-a" :D tj. zovi logic shop pa pitaj. Ne verujem ce neko da zna da ti pomogne jer nema jako malo ljudi imaju TM200 na ovom forumu. Broj od logic shopa mozesh da nadjesh na sajtu.

POz :wink:
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Jel Vodafone softver? Ako jes, onda je vjerovatno Vodafone lupio neki zabran... Ne znam... :unsure:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

imam tm 200 i imam taj problem
stefank, kolko ja znam TM serija se proizvodi samo za mrezu t-mobile (TM) tako da nisam siguran da postoji vodafone verzija, a josh gore nisam siguran da postoji "originalni" flash za njega

josh jedna mana telefona: telefon ima odlichan zvuchnika, ali mp3 melodije ne mogu za zvono

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

za mp3 ti je resenje da nadjes na netu program koji prebacuje mp3 u m4a tojest aac format!onda ces moci da stavis za zvono,a i manje mesta ce zauzimati u memoriji,uz isti kvalitet!probano na 3-4 fona na kojima postoji zabrana stavljanja mp3 za zvono i radi 100%

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

i ja probao vecheras na Sharpu, prvo sam nekih sat vremena trazio converter, pa sam ga onda nekih sat vremena skidao i na kraju nishta :(

Odgovori