Pozdrav svima.Cuo sam da nokia 3100 moze da primi ukupno oko 150 poruka.Moja drugarica na svojoj nokii ima u inbox-u 90 a u sent items jos oko 67-68 poruka.To je ukupno preko 150 sms-ova.A ja na mojoj novoj nokii 3100 kad doguram do inbox=90 sent=21 ......on mi kaze da nema mesta za nove poruke....
Moze li mi neko pomoci ili nekako objasniti sta da radim da sredim ovo,ako se uopste moze srediti.
Pozdrav
3100, malo poruka stane na telefon?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 20. Mar 2006. 22:11
-
- Slučajni prolaznik
Pre bih rekao da se nesto izbagovalo.Jer moja drugarica ima oko 350kb slobodne memorije a ja 580 kb,pa koja je sad tu logika.Mislim da na kartici ne mogu vise od 10-15 da sacuvam.A telefon bi trebao da primi 150.Svuda pise da toliko prima.Kad i na nokijinom sajtu to pise...e onda mislim stvarno
Sta bi tu moglo da se izbaguje,sta bi tu moglo da se uradi da se to vrati da bude kao sto i treba.Nije feeeeeeeeeeeer....moj telefon je noooooooov
Zna li neko mozda koju memoriju fon koristi za poruke,pa da mi kaze cime mozda ja zauzimam ili sta vec.Mada na telefonu nemam skoro nista,sem 4-5 slicica i 20-tak melodija,nista vise.

Sta bi tu moglo da se izbaguje,sta bi tu moglo da se uradi da se to vrati da bude kao sto i treba.Nije feeeeeeeeeeeer....moj telefon je noooooooov

meni se cini da bi tu moglo biti u pitanju to sto su neke poruke sastavljene od vise povezanih, tako da on prikazuje jednu, a ustvari su to dve ili tri poruke ..... ili mozda ta Nokia koristi i SIM memoriju u isto vreme, a tvoja drugarica ima karticu od 32kB koja prima vise poruka, dok je tvoja stara kartica koja prima desetak (mislim 13) poruka...
pozdrav
pozdrav
- rower
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
- Kontakt:
Mislim da ces ti svoj problem resiti ako izbrises neke poruke i oslobodis malo mesta!
Ako ti je stara kartica onda ne moze da primi vise od 13 poruka kao sto rece b_udder, a verovatno imas i dosta poruka koje su iz vise delova!
Telefonu je softverski dodeljena memorija za 150 poruka i to ne mozes da prosiris ili promenis!
Ako su ti vec bitne poruke ti ih snimi u arhivu,tu moze da stane poruka koliko god imas memorije!
A da bi bio siguran da se nije nista "izbagovalo" proveri kod sebe i kod te drugarice koliko poruka moze da stane na karticu i proveri iz koliko su delova poruke!

Ako ti je stara kartica onda ne moze da primi vise od 13 poruka kao sto rece b_udder, a verovatno imas i dosta poruka koje su iz vise delova!
Telefonu je softverski dodeljena memorija za 150 poruka i to ne mozes da prosiris ili promenis!
Ako su ti vec bitne poruke ti ih snimi u arhivu,tu moze da stane poruka koliko god imas memorije!
A da bi bio siguran da se nije nista "izbagovalo" proveri kod sebe i kod te drugarice koliko poruka moze da stane na karticu i proveri iz koliko su delova poruke!
-
- Slučajni prolaznik