MoToRoLa C-650.. [problem]

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

MoToRoLa C-650.. [problem]

Post od EsCoBaR »

Ortak mi ima ovaj telefon ali ima vrlo neprijatnih problema.. Sve radi extra, dostupan je uvek sve se lepo cuje ali ima problema sa SMS-om.. Naime u neko odredjeno vreme posalje SMS ali mu izvestaj stigne posle par sati.. Drugi problem, takodje sa SMS-om.. Ugasi tel. na par sekundi, upali ga ponovo i onda mu stignu 15 poruka.. sve koje su mu poslate pre 15ak sati ili ponekad i 2 dana..

Jednu temu sam vec otvorio sto se tice ovog problema ali u okviru foruma OPERATERI, ajde razumem da kasni po par sati ali da li je moguce da tel. mora da se flesuje ako mu stignu sve poruke posle paljenje/gasenja telefona.. To mi je sumnjivo! :? :unsure:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

To za izveshtaj se svima deshava a ne samo njemu jer je to do operatera i zadnjih dana su izveshtaji bash kasnili i 3povali se... 8)

A to shto mu tek stignu poruke kad restartuje fon,znachi da mu se fon verovatno zabaguje tako da mu reci da po par puta na dan rastartuje fon kad se seti bice valjda ok..

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

@Dexter - Pa pazi nije sad posao da resetuje fon par puta na dan! Ako treba da se flashuje nije frka, jos je pod garancijom.. Ja sam to odmah hteo da mu kazem da odradi ali reko' aj da vidim sta strucnjaci sa MS foruma kazu.. ;) :unsure:

Za izvestaj sam i predpostavio da je to problem.. :wink:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

EsCoBaR, ako je još pod garancijom, neka ga flešuje, neće sigurno da mu škodi, a verovatno će mu rešiti problem, odnosno deo, jer je jednim delom i operater kriv 8)

Odgovori