Zanimljivo pitanje u vezi 6630!!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Zanimljivo pitanje u vezi 6630!!
Da li neko zna za sta sluzi ono sto lici na lampicu kod slusalice sa prednje strane telefona?? Bio bi veoma zahvalan onome ko mi odgovori...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
nazgul23, to ti je senzor za regulaciju osvetljenja...tastature i displeja...reaguje na intenzitet spoljasnjeg svetla u okruzenju... znaci sto je jace svetlo napolju, slabi svetlo na ekranu i gasi se osvetljenje tastature...i tako stedi bateriju...To mu je funkcija... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
b_udder, pa svaka cast na detaljima...
Verovatno mi se nesto i potkralo...ali sustina je ista...Taj senzor sluzi za regulaciju svetla na displeju i tastaturi ... u skladu sa spoljasnjim osvetljenjem...a sve u cilju ustede potrosnje baterije i eventualne bolje citljivosti ekrana...
Pozdrav...

Verovatno mi se nesto i potkralo...ali sustina je ista...Taj senzor sluzi za regulaciju svetla na displeju i tastaturi ... u skladu sa spoljasnjim osvetljenjem...a sve u cilju ustede potrosnje baterije i eventualne bolje citljivosti ekrana...

Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
@b_udder: pffff, to nije namerno napravljeno, to je zato sto se tastatura ugasi pa ima vise "struje" za display i suprotno... to je mene EXTRA MNOGO NERVIRALO
a osvetljenje tastature ne moze da se iskljuci 4ever
.

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
ninolina, pa nije mi bila namera da te ispravljam, ako na to mislis 
Dario (asdf), meni se cini da je namerno tako, jer ipak je to osetljiva elektronika da bi se tako igrali sa naponom... inace, u mrklom mraku, ako je osvetljenje displeja na max, hoce da ti zasuze oci koliko bljesti
.... secam se da si se nervirao oko tog osvetljenja.... ja sam ga podesio na maksimum .... em su boje na ekranu zivlje i lepse, em nema tih varijacija u osvetljenju, vec se samo pali i gasi tastatura...
..... doduse, malo se brze isprazni baterija, ali lepse je 

Dario (asdf), meni se cini da je namerno tako, jer ipak je to osetljiva elektronika da bi se tako igrali sa naponom... inace, u mrklom mraku, ako je osvetljenje displeja na max, hoce da ti zasuze oci koliko bljesti

b_udder, mislim da si u pravu jer se pojačavanje svetla na displeju kada se ugasi tastatura, dešava samo na najslabijem nivou osvetljenja, tako da je to definitivno namerno, a i za napon si u pravu. Na ostalim nivoima osvetljenosti toga nema.
Nego, što se mi toliko raspravljamo oko ovako trivijalnih stvari. Da je nazgul23 pogledao starije postove foruma, ne bi ovo naslovio sa "zanimljivo pitanje . . .", nega sa "mrzelo me da čitam . . ."!
Nego, što se mi toliko raspravljamo oko ovako trivijalnih stvari. Da je nazgul23 pogledao starije postove foruma, ne bi ovo naslovio sa "zanimljivo pitanje . . .", nega sa "mrzelo me da čitam . . ."!

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO