Samsung i300 ili Nokia 6280
Samsung i300 ili Nokia 6280
Nemogu da se odlucim od ova telefona koji da uzmem, sta mislite koji je boljie, posto ovaj Samsung i300 ima 3gb, a samo je moguce kupiti u Beogradu.
Sve zavisi sta ti treba, po meni je samsungov model bolji po tehnickim podatcima ali je zato mnooooogo skuplji.... pa malo razmisli jer Nokia ima veci ekran boju kameru+ jos jednu kameru i ona je 3G sto ti kod nas realno netreba, jos je i jeftinija pa mozes da dokupis vecu karticu sa memorijom,mislim do 1GB kolike imaju kod nas. Samsund sa Windows mobile-om i stereo zvucnicima i ogromnom memorijom kao i cenom.... Mislim da ti je jos teze ali ako ti kes nije problem preporucujem Samsung!

.:Mess with the best, die like the rest:.
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
meni je samsung mnooogo bolji i njega ti preporucujem
telefon ima windows OS , puno vise memorije , brzi procesor , bolju bateriju i skoro sve ostale funkcije su mu bolje , dok nokijA ima bolju kameru i 2. kameru , ali je zato jeftiniji , pa ukoliko imas kesa dovoljno definitivno uzmi i300 a ako ne onda 6280 , mada ukoliko zelis da kupis 6280 onda bolje malo razmisli pa kupi n70

telefon ima windows OS , puno vise memorije , brzi procesor , bolju bateriju i skoro sve ostale funkcije su mu bolje , dok nokijA ima bolju kameru i 2. kameru , ali je zato jeftiniji , pa ukoliko imas kesa dovoljno definitivno uzmi i300 a ako ne onda 6280 , mada ukoliko zelis da kupis 6280 onda bolje malo razmisli pa kupi n70

Ja dajem glas za 6280, znam da ces se i ti odluciti za nju.... ako i ne, valjda se neces pokajati! kod mene je vazilo pravilo "jednom samsung i nikad vise samsung" znam jos mnoge koji tako misle 

Poslednja izmena od ledeni u Čet, 11. Maj 2006. 20:33, izmenjeno 1 put ukupno.
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Moj teca je kupio 6280,original,u Pragu. Ja sam mu sve podesavao,i namestao,tako da sam imao prilike da se blize upoznam sa telefonom.
Tel je lep, izrada nije nesto preterano dobra, ima i boljih, ali daleko od toga da je losa. Ekran je veliki i lep, ali opet, ima mnogo boljih. Sto se brzine tice,nema problema, sve komande izvrsava odmah, bez nekog cekanja. Znaci pohvala za brzinu. Slike,hm,pa nisu tako lose. Bolje neko na 6630,ali opet losije nego sa k750i. Operaivni sistem... S40,to znate,znaci iako negde pise da se moze meriti sa Symbianom (u Moby-ju recimo to pise) to nikako nije tacno. Znaci pored standardnih i osnovnih opcija jako je malo sporednih. Bluetooth odlicno radi. MP3 isto, lepo se cuje.
Tel kupujte ako vam treba nesto jednostavno i brzo. Nikako kao alternativu za Symb,win ili sta vec.
Poz.
Tel je lep, izrada nije nesto preterano dobra, ima i boljih, ali daleko od toga da je losa. Ekran je veliki i lep, ali opet, ima mnogo boljih. Sto se brzine tice,nema problema, sve komande izvrsava odmah, bez nekog cekanja. Znaci pohvala za brzinu. Slike,hm,pa nisu tako lose. Bolje neko na 6630,ali opet losije nego sa k750i. Operaivni sistem... S40,to znate,znaci iako negde pise da se moze meriti sa Symbianom (u Moby-ju recimo to pise) to nikako nije tacno. Znaci pored standardnih i osnovnih opcija jako je malo sporednih. Bluetooth odlicno radi. MP3 isto, lepo se cuje.
Tel kupujte ako vam treba nesto jednostavno i brzo. Nikako kao alternativu za Symb,win ili sta vec.
Poz.
...shit happens... keep d smile!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: