Motorola V3X ili Sony Ericsson s 700i?
Motorola V3X ili Sony Ericsson s 700i?
Moze i neki drugi slican ovima, sta kazete kad poredite ova dva telefona? sta bi mi preporucili. Ljudi stvarno ste carevi sa vasim odgovorima. Hvala unapred
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Pa s700i je vec malo zastareo fon, pre bih ti preporucio V3X. Mada sve zavisi od toga koje su tvoje potrebe i mogucnisti (finansijske). Nokia 6630,N70, SonyEricsson p910i <-- Symbian.
SE k750i,w800,w900 to ti je sa dobrom multimedijom, ono slike,muzika... Od prilike su to najbolji i najpopularniji modeli kod kojih se neces kajati ako kupis. Pogledaj ih,vidi cene... pa se javi. Ne pada mi trenutno nista pooosebno na pamet,ali ako ti se svidi jos nesto pijavi.

SE k750i,w800,w900 to ti je sa dobrom multimedijom, ono slike,muzika... Od prilike su to najbolji i najpopularniji modeli kod kojih se neces kajati ako kupis. Pogledaj ih,vidi cene... pa se javi. Ne pada mi trenutno nista pooosebno na pamet,ali ako ti se svidi jos nesto pijavi.

...shit happens... keep d smile!
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
pa i ja ti preporucujhem v3x
v3x ima vecu rezoluciju kamere , ali ona ima cmos cip , a s700 ccd , pa sto se tice kvalitete slika , ne bih znao da ti kazem , ali misli da su malo bolje na v3x , v3x ima UMTS i 2. kameru (kod nas neupotrebljivo , zasad) , ima vise ugradjene memorije , noviji je i manji i koliko vidim jeftiniji , pa ti ja preporucujem v3x

v3x ima vecu rezoluciju kamere , ali ona ima cmos cip , a s700 ccd , pa sto se tice kvalitete slika , ne bih znao da ti kazem , ali misli da su malo bolje na v3x , v3x ima UMTS i 2. kameru (kod nas neupotrebljivo , zasad) , ima vise ugradjene memorije , noviji je i manji i koliko vidim jeftiniji , pa ti ja preporucujem v3x