Problem sa E720

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
tanjuska
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 23:41

Problem sa E720

Post od tanjuska »

Imam E720 manje od mesec dana i imam problem sa zvukom.
tj.kad me neko zove ili ja kad nekog zovem moramo po nekoliko puta da ponavljamo jedno drugom sta smo rekli. Zvuk je ocajan. Kao iz bureta da pricam i ima kao neka distorzija i sum ...
Da li neko ima iskustva osim mene. Da li je to problem u odredjenoj seriji ili su svi e720 takvi. Problem nije ni malo naivan. Inace sve ostale funkcije telefona su i vise nego dobre ali pozivi su katasrofa.
Ne znam sta da radim. da li da ga reklamiram?
Smorila sam se bas :(

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

A da nije do signala ili tako neshto... ? :roll: Moguce i da je do zvuchnika,jel ti kvashen fon ili tome slichnome ? E da,postoji jedno reshenje za to,ako zovesh dok prichash ukljuchi loudspeeker pa ga iskljuchi i zvuk bi trebalo da se normalizuje... 8)

tanjuska
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tanjuska »

Nije ni do signala, niti je kvashen. Tako je od pocetka, samo sto sam na pocetku bila euforicna i nije mi toliko smetalo. A sada kad moram po 5 puta da ponovim jednu te istu recenicu ocu da odlepim.
Citala sam sam na nekom stranom sajtu o problemu vezanom za bas ovaj telefon. Brdo ljudi se zalilo. Hvala u svakom slucaju, pokusacu ti sa loudspeeker-om.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ja sam imao problem da mi digitalizuje glas ali to sam izvalio to sa loudspeekerom-om i to mi pomoglo...probaj pa javi shta si uradila.. :wink:

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

e720 nije savrsen u pogledu zvucnika, ali tvoj problem je mnogo veci, mogu samo da zamislim koliko to zna da nervira..... Spomenula si reklamaciju, sto bi valjda trebalo da znaci da imas garanciju, pa ako je tako ti idi pravac u radnju gde si kupila fon i trazi zamenu telefona, ako kazu da poravka nije moguca ili nesto od njihovih fazona... Sad mi je pala na pamet jos jedna stvar, ne znam ciju karticu koristis? Ali ako imas mobtelovu probaj da ubacis 064 pa vidi sta ce se desiti? Ja sam na motoroli a1000 imao taj problemm, da na 063 radi perfektno dok na 064 "trokira". Problem je bio u lose dekodiranom telefonu!!!

tanjuska
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tanjuska »

Nisam nasla opciju sa loudspeekerom niti je ima u users Manual-u, ali pokusala sam sa drugim telefonom. Otisla u prodavnicu gde mi radi drugarica koja prodaje originale po 2 puta visoj ceni i stavila karticu u novi isti mob i ista stvar se desila. Ljudi koji su me zvali nista me nisu mogli razumeti. Pokusacu da stavim drugu karticu inace imam 064.
evo ako vas ne mrzi da citate,
http://www.mobile-phones-uk.org.uk/samsung-e720.htm
izgleda je dosta njih imalo isti problem :(

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

Probaj da ubacis 063 pa javi sta se desava? To moze lako da upali, pa ako bi se pokazalo da je tako, ti onda prodaj telefon nekom ko ima 063 i gotovo. (tako sam ja uradio sa motorolom i lik mi se nije zalio jer on ima 063)

zsigac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Jun 2006. 22:15

Post od zsigac »

imam e720i inikako ne mogu da postavim mp3 za ringtone .Uvek mi ispise "unable operation".Postoji li nekakva mogucnost da se to resi?

Odgovori