Potrebna mi je neka aplikacija koja ce mi omoguciti da pojedine foldere sa slikama u telefonu zastitim lozinkom,da ne moze svako da ih gleda i pregleda.Da li je tako nesto moguce i da li uopste postoji tako nesto???
Vec je pisano o ovome.Ne moze se nista slicno uraditi tj. zakljucavati folderi.Ali postoje programi koji enkriptuju pojedine slike sifrom i one se jednostavno vise ne vide da postoje na fonu a memorija je popunjena.Ja na mom k750i koristim program File Protect i nije toliko los ali opet napominjem moze se zakljucavati samo jedan po jedan fajl a ne ceo folder!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
AnalyseThis, možda i može zato što K700 i K750 imaju slične platforme, treba probati, ali mislim da može zato što sada postoji dosta java aplikacija, ja sam skinuo mini operu i radi extra.
nevidljivi, znaci mislis da moze?! pa kako da to izvedem?! od kako je poceo da zeza moj mob koristim ga samo za razgovor i poruke ne secam se vremena kad ga nisam ispustao iz ruku
E Vlado bolje nemoj takve slike da drzis na telefonu odrace te Ivana ko jarca. Bolje drzi to na racunaru kriptovano ili nesto drugo. pa ces videti kako to funkcionise uglavnom glupo je sakrivas jedan po jedan fajl a tu nema bas neke zabave.
nevidljivi dobio sam mail ali ne kontam sta je ono? nemogu nista otvorit koji program teb da otvorim fajl .jar i sta onde sve ima
malo mi pojasni ako nije problem
nikao, prvo raspakuj RAR arhivu pomoću programa Win RAR ili ako imaš Total Commander 5.51 ili noviji možeš i u njemu, onda JAR fajlove ubaci u telefon i pokreni instalaciju.
Lobachewsky napisao:Ako to stvarno radi, to bi bila jako korisna stvar. Jel' moze neko i meni to da posalje na mail, ima ga u profilu kao mail za MSN? Hvala unapred.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.