Animirane teme za 6600

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Animirane teme za 6600

Post od lizard »

Do sada sam uspeo da pronadjem samo tri animirane teme za 6600 i sve tri su iskreno lose. Na prvoj prolece nekakav leptiric na drugoj pada sneg i na trecoj livadska trava kako se njise na vetru. Interesuje me da li je neko negde na uspeo da pronadje neke druge animirane teme za 6600 i ako jeste bilo bi jako lepo da mi da link.
Da ne bih otvarao novu temu postavicu jos jedno pitanje. Prilikom instaliranja ovih tema automatski mi se instalirao programicic "Phone Themes". Predpostavljam da on sluzi za rad animiranih tema ali bih voleo od nekog ko zna da dobijem i zvanicnu potvrdu toga.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

lizard, nema mnogo animiranih tema za Symbian telefone...bar ne ovih koje su besplatne...i jesu prilicno lose uradjene...imam ja mozda jos dve, pored ove 3 koje si naveo, a ni one nisu vredne paznje...Uz sve ovo, one mnogo trose bateriju tako da i nema mnogo svrhe instalirati ih... :uhuh:

A programicic "Phone Themes" dolazi zajedno sa animiranim temama...tako da to ne treba da te brine, niti da ti bude cudno... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Kao shto je recheno,nema ih puno...al to gut bateriju i mislim da se ne isplati stavljati ih..a i 6600 nije bash mnogo brz,ne znam kako bi radile na njemu...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

bilo bi dobro kada bi se mogla postaviti bilo koja gif animacija kao na SE telefonima.......
... a posto neko rece da je potreban flash player da bi te teme radile, da li je moguce kao wallpaper staviti neku flash animaciju koja nije u samoj temi? ...

pozdrav...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Ja sam to probao, i nije mi uspelo... a i sta ce mi uopste, ko da gledam tako u tu animaciju... samo bi mi pojelo bateriju! 8)
...shit happens... keep d smile!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

pa u principu sta ce ti animiran WP uopste .... ali ipak bi bila dobra fora ;)

pozdrav...

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 26. Dec 2005. 15:34
Kontakt:

Post od Dogma »

Ja sam nasao dve animirane teme ali mi samo jedna radi!A i nije bas neka,ali ono zanimljivo je!!@#$%^&*()100 karaktera

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Da zanimljivo to izgleda ali smanjuje autonomiju, vek baterije....... i opterecuje procesor telefona, povecava mu sanse da zakuca...... 8)
5130+Koss the plug....

Tanjabgd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 23:16

Post od Tanjabgd »

Ja sam non-stop koristila animirane teme i na 6600 i na 7610 istina je da malo smanjuju vek baterije ali o nekom zakucavanju nema ni reci!!!

Odgovori