Pozdrav svima!
Nimalo aktuelna tema, ali trebam pomoc.
Od juce imam data cable za 7210. Instalirao sam Oxigen program za transfer podataka u oba smera. Sve vidi, sve radi - osim galerije slika (a sta mi jedino i treba!). Jednom je uspeo da samo registruje postojanje fajlova na listi, ali su thumbnails bili mrljavi, takodje i rezultat snimanja na hard. Posle sledece instalacije programa - nije vise bilo ni toga. Folder sa slikama je navodno prazan.
Sta da radim? Hvala.
Nokia USB data cable
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pa ako odavde niko nema konstruktivnu ideju možda će ti u nekom servisu reći šta je. Ovde nema pravog operativnog sistema, zaostalih fajlova koji brljaju&stuff, ali možda ipak fleš?
Ako ne to u kakvom ti je stanju WIN? Može i on da ti pravi probleme i sa Oxigenom i sa PC-suiteom. Problem se može ogledati upravo u selektivnom čitanju. Meni je bio problem i na telefonu hardverske prirode, i u Windowsu - softverske. Probaj prvo kod nekog svežim Windowsom, i novim PC-suiteom. Ako to ne pomogne znači da je do telefona. Sistem eliminacije je i u 21. veku čudo!

Ako ne to u kakvom ti je stanju WIN? Može i on da ti pravi probleme i sa Oxigenom i sa PC-suiteom. Problem se može ogledati upravo u selektivnom čitanju. Meni je bio problem i na telefonu hardverske prirode, i u Windowsu - softverske. Probaj prvo kod nekog svežim Windowsom, i novim PC-suiteom. Ako to ne pomogne znači da je do telefona. Sistem eliminacije je i u 21. veku čudo!

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
pa nece ti otvarati mozda zato sto je previse mala rezolucija tih slika, ekran kod 7210 nije revolucionaran, a ti verovatno prebacujes slike koje si slikao kamerom? Pa ne znam, mozda je pametniji izbor od kabla ic usb za komis? razmisli o novoj kupovini, sigurno kosta manje nego kabel.
5130+Koss the plug....