Razmisljam se da uzmem K750 (i da se teska srca odvojim od 6630), pa me interesuje koji je najnoviji softver ili koji je najbolji??
Unapred hvala! pOZz
- Released by DaVinci Team around 19/05/06.
- Released on SEUS for the K750 on 22/05/06.
- Increased Camera software version. Photo and Video quality, however, do not appear to have changed noticably.
- FIX: The Animated menu items bug for Themes is mostly resolved. After applying a theme with an animated menu, we still need to go to the Settings or Calls menu to start the animation, but it will not disappear again after this.
- JBenchmark 3D LQ: 206
- JBenchmark 3D HQ: 125
- JBenchmark 2: 333
- JBenchmark 1: 3934
- Software versions:
LCD 0
Camera 5.3
ITP CXC 125 932 R1B
Nista,imaces flight mode (slusas muziku a nisi"online") I jos imas naravno meni sa W oznakama,nista bogzna koliko razlicito,ali donekle korisno (ako odes kao ja na pecanje negde gde nemas signal pa mozes tako da slusas duplo duze muziku)!
Pozdrav
Ma Lomnica, nisi me razumeo. Znao sam za to, tj. vec sam negde procitao (inace ta opcija ima i na 6630, offline). Nego sam pitao, sta se desava sa softverom, u smilu, koju oznaku tu da trazim?!
Ovaj telefon sto sam nasao, ima softver od W800 R1NA005 (relased 15/10/2005). Valja li to cemu?
Pa cim vidim da je 8 i po meseci star softver,ne bih bas rekao da je svez,ali taj telefon sad i SEUS verovatno prepoznaje kao W800,pa ces verovatno moci i da ga update-ujes preko istog bez problema ako on proverava koji je telefon na update-ovanju samo po trenutnom softveru koji je u njemu,a to je najverovatnije slucaj pa...!
Pozdrav
To bi onda bilo extra. jer imam kablovski net... tako da...
Nego, onda po to tvojoj logici, ja preko SEUS-a necu moci da vratim K750, jer ce on telefon stalno prepoznavati kao w800? ili...? mozda ima mogucnos SEUS da se bira koji ce soft... k750 ili w800...??
nikoola, ne neces moci da vratis na K750 sa SEUS-om,jedino fles(ubacivanje kompletnog novog softvera tj. full flash - brise sve iz memorije telefona) moze da vrati na K750 a za tim nemas potrebe jer je bolji od W800,laksi je MP3 player za upravljanje...Ako je dobro flesovan prepoznace ga kao W800 i moci ces da uradis update postojeceg softvera sa SEUS(ne brise memoriju telefona),ako nije izbacivace ti poruki da vec imas najnoviji softver za W800.Poslednja verzija za W800 je R1BC002, jos uvek se nije pojavila i za W800 R1CA021 koja je poslednja za K750 i odlicna je,zadovoljan sam ekstra sa ovom verzijom na K750.
6630 app, hvala... Sad mi je dosta jasnije. Ma znam da je soft od w800 bolji (ustvari, prepostavljam). Ali sam pitao za svaki slucaj...
A koliko mi se svidja walkman serija govore i ove slicice sa moje 6630.
Da, mislio sam i na w800, jer ta tema nije flash, vetj "obicna"... a kako izgleda mozes videti, izmedju ostalog, i ovde, flash teme su drugacije i mozes videti kako izgledaju ovde...
Meni preko seusa nece updatedat moj k750i na R1CA021 nego kaze da vec imam zadnji software ........inace imam R1N035 koji je smece jer mi svako malo bloka bluetooth i neda mi se nosit na full flash nego cekam da me nekako prihvati na seusu...koju zemlju da odaberem???
Interesuje me ako se ubaci softver w800 u k750 hoce se prijavljivati na komp. kao eksterna memorija, jer sam citao da k750 hoce a w800 ne? I jos nesto, mogu li kako zastiti klipove, slike i melodije da ih ne mogu (necu ) poslati nekom, tj. da distribution ne bude unlimited
hvala.....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.