dvd na telefonu?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 21:59

dvd na telefonu?

Post od zoranns »

imam instaliran program na 7610 dvd player ali nece da mi pusta ni jedan film!u cemu je problem kako se konvertuju dvd filmovi?dali moze preko smart movia convertera ili mora neki drugi program i dali su kodeci isti kao i za divix!kada hocu da pustim neki film samo mi pokaze GENERAL ERROR -5!hoce jedino da mi pusti filmic kad ona maca spava iz smart movia!jel neko zna u cemu je problem i kako da pustam dvd filmove!hvala unapred

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Smartmovie i DVD player su programi iste namene (samo ih druga frima pravi). Znaci sve sto radi smartmovie radi i dvd player, samo sto neki snimci ne rade u Viking DVD playeru zato sto (ne secam se tacno), treba da ojadish zvuk, ili tako nesto. Uglavnom ako imas Smartmovie ne treba ti taj dvd player i slobodno ga izbrisi.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

preporucujem da konvertujes te video-e , jer zauzimaju mnogo memorije , mnogo vise nego mp4 , 3gp , .... 8) :wink: :D

Odgovori