otiso konektor na k750

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
analysis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 27. Jun 2006. 02:30

otiso konektor na k750

Post od analysis »

Pokvario mi se konektor (ustvari KAKO SE ZOVE ONO na telefonu gde ubacujemo punjac, sluske u telefon?) Jel' to moze da se zameni? Koliko kosta? Kazite mi na pp neki servis u BG od poverenja koji nece da mi raskomada i pokrade delove iz telefona.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ajd da vidimo prvo jel ti se stvarno pokvario bas on!?Sta je problem,ne puni se,ne prihvata slusalice,ili i jedno i drugo?Ako samo ne puni onda moze biti da nije do njega,vec do nekog dela vezanog za punjenje,a ako nece slusalice opet moze biti i do njih!Ako su obe stvari problem onda je verovatno do njega,mozda neki kontakt pin iskrivljen ili konektor na ploci ili...
Pozdrav 8)

analysis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od analysis »

Da, jeste to se pokvarilo, pa me zanima koliko kosta popravka. Nije da konektor ne radi uopste, nego nekad mora da se izvade slusalice, pa da se ponovo ubace. Nekad prorade ako ih za pola mm povuces van (ne izvadis ih, nego samo malkice povuces-kao da tad nadje leziste). Mislim da nije problem softwerski, tako da neka i ostali postovi kao i do sada budu hardverskog tipa

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,pa pogledaj za konektor u servisu...na zadnjem fonu koji sam nosio zbog takvog kvara nije bilo jednostavno novog konektora da se zameni tako da sam jednostavno morao da zaboravim na taj fon... :)

Odnesi u servis pa se raspitaj...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Evo i meni na k750i se desava to,ubacim slusalice i nista ne reaguje,onda izvadim opet ubacim i ono radi.Nesto zezaju slusalice,kad ubacim punjac,ili usb,odmah reaguje.Nemoj da se plasis i nemoj da bacas bezveze pare na menjanje kad sve radi.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

analysis
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od analysis »

Ne znam...meni ponekad ne radi i na punjacu,ali za sada nije toliko strasno...tek je pocelo .

Odgovori