Izgubili... ili su Vam ukrali mobilni - sta onda ???

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
coolG
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 23. Apr 2006. 14:58

Izgubili... ili su Vam ukrali mobilni - sta onda ???

Post od coolG »

Igubih pre dve tri nedelje novu Nokiu N70. Prijavio sam policiji... Nisu mi rekli za mogucnost da Oni mogu locirati a zapravo i pronaci mob. tel. na osnovu S/N...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

coolG, vec postoji slicna tema...pogledaj kakva su iskustva ostalih po tom pitanju.... viewtopic.php?t=6348
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Re: Izgubili... ili su Vam ukrali mobilni - sta onda ???

Post od bojke1 »

coolG napisao:Igubih pre dve tri nedelje novu Nokiu N70. Prijavio sam policiji... Nisu mi rekli za mogucnost da Oni mogu locirati a zapravo i pronaci mob. tel. na osnovu S/N...
Cao ja sam izgubio ili su mi maznuli telefon ni sam ne znam sta se u stvari desilo ali sam prijavio u sup-u i uzeo potvrdu od njih i sa njom otisao u mobtel posto sam njihov korisnik.Telefon je bio sony ericsson s700i i posle tacno 21 dan zvali su me iz mobtela da dodjem po aparat u korisnicki servis mobtela.Pitao sam ih da mi kazu ko mi je nasao telefon i oni su mi rekli da mi je mobtel pronasao i vratio aparat.Ako si uzeo potvrdu od sup-a otidji do tvog mobilnog operatera i trebalo bi i oni onda uz saradnju sa sup-om da rade na otkrivanju telefona.
Ja sam pitao u mobtelu i oni su mi rekli da svaki put kada se okrene neki broj telefona sa tvog telefona izlazi serijski broj odnosno imei telefona i broj kartice koja je u njemu. Tako da po tome moze lako da se locira telefon.Jedino ako se ubaci crnogorska ili bosanska kartica onda pisi propalo.
Nadam se da te nisam malo vise smorio i zelim ti puno srece da ti pronadju telefon.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :blinky:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

E bez obzira što postoji otvorena tema, ovo je jedan od retkih konkretnih i pozitivnih odgovora. :)

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Jeste, i bojke1 je to već napisao u onoj temi
viewtopic.php?p=55787&highlight=#55787