Ćirilica na K600
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ćirilica na K600
све је УР сем што кад отворим именик, који је импортован са компјуКтора кад покушам да "шетам" по именику помоћу притиска на слова ми нуди руску ћирилицу и, нормално, нема брзе претраге именика. Не знам шта све нисам пробао, али знам да нисам нашао праву ствар - помагајте ако знате...
Re: излуђује ме ћирилица
Nisi ostavio bas mnogo podataka,mozda je tvoj problem kad u telefonu selektujes Srpski jezik i udjes u imenik,ako neces ruse ti zadrzi # (taraba) prvi put kad udjes u imenik,ovo radis uvek kada upalis telefon i prvi put ulazis u imenik.Rasha napisao:све је УР сем што кад отворим именик, који је импортован са компјуКтора кад покушам да "шетам" по именику помоћу притиска на слова ми нуди руску ћирилицу и, нормално, нема брзе претраге именика. Не знам шта све нисам пробао, али знам да нисам нашао праву ствар - помагајте ако знате...
Re: излуђује ме ћирилица
да, кад изаберем енглески, ради како треба6630 app napisao: Nisi ostavio bas mnogo podataka,mozda je tvoj problem kad u telefonu selektujes Srpski jezik i udjes u imenik,ako neces ruse ti zadrzi # (taraba) prvi put kad udjes u imenik,ovo radis uvek kada upalis telefon i prvi put ulazis u imenik.

ово са тарабом ми не помаже

кад тражим профил, показује К600и.6630 app napisao:Rasha, koji telefon imas? Ovo sa tarabom radi provereno 100%.
Kod hrvatskog je normalno kao i na engleskom a na Srpskom samo izlaze ruska slova,ovako i treba da bude da te to ne zabrinjava,al ako taraba u tvom slucaju ne radi kad selektujes Srpski to treba da te zabrinjava.
# malo zadrzis.
можда ја нисам укапирао ту тарабу, па ћу сад пробам јоПе

да, потпуно си у праву и захваљујем на потрошеном времену и још више на разумевању.
сад сам га угасио, упалио, ушао у именик, задржао пар секунди ту тарабицу и све је УР. још једном хвала.
I drgi put.Rasha napisao: кад тражим профил, показује К600и.
можда ја нисам укапирао ту тарабу, па ћу сад пробам јоПе
да, потпуно си у праву и захваљујем на потрошеном времену и још више на разумевању.
сад сам га угасио, упалио, ушао у именик, задржао пар секунди ту тарабицу и све је УР. још једном хвала.
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Ja sam imao isti problem na K700i koji sam kupio preko Telekoma, fabrički je imao srpski meni, a kada hoću da uradim brzu pretragu imenika, izbacuje mi ćirilicu, pa sam ga prebacio na engleski. Prevod očigledno nije dobro odrađen. Kada sam na Ericssonu 2628 imao srpski meni, nisam imao taj problem sa ćirilicom.
Ghost