Trebaju mi vase preporuke a uz to ako ste imali neki od ovih modela molim vas da mi iskreno kazete koje su im mane... a modeli su: e730,e770 i d600
Uz to zamolila bih vas da mi preporucite neki telefon,ovako,zelela bi da telefon bude pametan,da je na preklop ili klizeci ekran da ima,da ima lepe i ostre slike,da mogu na njemu da slusam mp3 i da je glasan,da ga cujem kada zvoni i kada stizu poruke jer kod predhodnog nisam cula nista... Znaci ne mora biti isti model,vi preporucite...
Koji telefon da kupim?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ni jedan od tih telefona nisu smartphonovi (tj. pametni telefoni).
Ja bih ti preporucio Samsung E900 ili LG KG800. E900 je mnogo lepsi u "real life" nego sto je na slici, jako je mali i jako dobar (i zenski i muski telefon), stvarno EXTRA (bash danas sam ga cackao, odusevio me), a i dobar je i LG KG800. Idi u neku najblizu prodavnicu telefona i trazi da ti daju da pogledash ova dva telefona, cim ih budesh uzela u ruke odusevice te.
Jeste da su malo skuplji od toga sto si ti navela, ali su definitivno bolji izbor
Ja bih ti preporucio Samsung E900 ili LG KG800. E900 je mnogo lepsi u "real life" nego sto je na slici, jako je mali i jako dobar (i zenski i muski telefon), stvarno EXTRA (bash danas sam ga cackao, odusevio me), a i dobar je i LG KG800. Idi u neku najblizu prodavnicu telefona i trazi da ti daju da pogledash ova dva telefona, cim ih budesh uzela u ruke odusevice te.

Jeste da su malo skuplji od toga sto si ti navela, ali su definitivno bolji izbor

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
@andreljica: Si ih pogledala na sajtu ili si ih imala u ruke? Znaci na sajtu je jedno a uzivo je nesto sasvim pedeseto. Rekao je meni drug da je kupio kao E900, ja ono pogledao i vidim telefon ruzan da ruzniji ne moze da bude. Pocela skola i kada sam ga uzeo u ruke nisam mogao da verujem. Za LG-a ne znam, ali E900 ti je BOMBONA PRAVA, super je..... Ako si ih videla na sajtu onda sve sto si napisala se ne vazi, idi i uzmi ih negde u ruke pa onda napishi impresije ponovo 

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?