flet kabl

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
fiennes
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 18:02

flet kabl

Post od fiennes »

imam samsung e 850 i pokvario se...na popravci su mi rekli da je do flet kabla i da nigde ne moze da se nabavi...pa da li neko mozda od vas zna da li u nekoj drugoj radnji moze da se nabavi ?
destinacija:Subotica, Novi Sad , a moze i beograd u krajnjem slucaju...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ja imam flet bas za E850,naterali me dobavljaci da uzmem pakovanje za brata iako mu treba jedan kablic ali dolaze dva u pakovanje pa... mogu ti prodati jedan i da im odneses da ti zamene!NEMOJ da pristajes na neke astronomske cene,na E850 se kablic relativno lako i brzo zameni,a kablic je vrlo jeftin (neces verovati kad ti kazem cenu na PP) pa nikako preko nekih 10-ak eura ne pristaj jer je to bukvalno 10-ak minuta posla pa kome nije dosta da zaradi euro/minutu... nadji drugog kome jeste!
Pozdrav 8)

fiennes
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 18:02

Post od fiennes »

e, super...a odakle si ti ? i kako bi to mogao da mi prosledis ? i kolika je cena ?...nosila sam u servis i decko mi je rekao ako nabavi flet da ce biti 45 eura, ali moze i za 30 posto se znamo...nisam imala izbora pa sam ostavila telefon, ali oni nisu nasli deo....srecom...
dala sam za taj tel 200 eura u novembru prosle god i glupo mi je da sad to bacim u vodu, pa sam mislila ako popravim da ga prodam odmah...i onda ? :-)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Aaaaaaaaahahaaaaaaaaaa 45 eura!?!? :blinky: :o Pa nabavna je mnoooooooooogo manja,jedno 10-ak puta manja!!!Proveri PP,poslao sam ti sve detalje,nacin slanja i cenu,sad kad je uporedis sa cenom ugradnje... bolje prvo sedi pre nego sto procitas! :D :lol:
Pozdrav 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

e bas joj se posrecilo da imas i flet za njen tel :) ja deo za moju nokiu trazim vec tri meseca :disgust:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Kazi mi koji bese deo,nesto oko napajanja za N70 ako se dobro secam!?Videcu da ti nadjem,naravno ne garantujem nista 100% ali... A ona je stvarno imala ludu srecu,nema nedelju dana kako sam kupio te fletove za burazera,jedan mu je pretekao i... the rest is history! :)
Pozdrav 8)

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

fiennes napisao:ali moze i za 30 posto se znamo...onda ? :-)

Hehe kakav biser , koje lopurde, tako mi je bas sinoc pricao drug,njegovoj kevi otisao softver na ja mislim nekom samsungu, uglavnom odneo on u servis i zamenili mu softver, ali kazu , posto je i dalje ekran beo da mu je otisao i flet i ja mislim da su mu trazili 30-tak evra, on nista hvala dovidjenja, i sva srece cuje se sa nekim drugarom koji se malo vise razume u te stvari, i zamislite sta je bilo, lopurde namerno iskljucile kabal?! On ga utakao, i sve radi kao podmazano :lol:

Odgovori