e ljudi plz pomozi te mi...ako neko zna gde mogu da nabavim originalnu masku za ovaj telefon i koliko kosta...po mogucstvu sa sve dugmicima...bio bih mu jako zahvalan...
unapred thx...
Nokia 6260...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Odustani od toga ODMAH!!Fush maske koje mozes naci kod nas su loseg do osrednjeg kvaliteta i jos brze ce propasti a i takav telefon ti posle nece niko kupiti kad resis da predjes na bolji!
A masku ne moraju oni da ti ugrade,traze previse!!Vidi u delu Servisiranje temu o zameni maske na 6260 pa pitaj tog usera gde je nasao original masku po nizoj ceni,a mozda ti i pomogne da zamenite sami masku ako resis tako!
A i bio si previse optimistican,ni za jednu Nokiu maska nije jeftina a tek za one na preklop!!
Pozdrav
A masku ne moraju oni da ti ugrade,traze previse!!Vidi u delu Servisiranje temu o zameni maske na 6260 pa pitaj tog usera gde je nasao original masku po nizoj ceni,a mozda ti i pomogne da zamenite sami masku ako resis tako!
A i bio si previse optimistican,ni za jednu Nokiu maska nije jeftina a tek za one na preklop!!
Pozdrav

thx b_udder...ali posto sam vec dobio telefon prodajem ovu nokiu...tako da ono...maska je samo izguljena...nije nesto ostecena...ima 2 memorijske kartice...jednu od 32 i jednu od 256mb...2 baterije...jedna traje od 1 do 2 dana...a druga je nova...originalne nokia slushke...telefon inace radi perfektno jer je star samo malo vise od 5 meseci...ako je neko zainteresovan...neka me kontaktira na mob 063/7 011 729...aj pozz...