W900 pomoc

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

W900 pomoc

Post od Jones »

Ja bi hteo da primam e mail na w 900...ako neko zna kako treba tacno da podesim parametre za vec postojecu adresu neka mi pomogne....

E da jel moguce skinuti vodafone u kucnoj radinosti...samo mi vizuelno smeta posto sam navikao na sony ericsson ikonice...ove su mi nekako sve iste....

i jos nesto...kako da mi ostanu sacuvana podesavanja za video snimak ne non stop kad ulazim u zapis da mi po default-u bude mms...7sek....e da podesim shortcut...i nedo bog da ugasim fon...kad ga upalim one na staro...

Eto to je jedino sto zameram fonu...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Najbolje lepo odneses da ti fleshuju telefon i svi problemi ima da se rese :wink: Pa za email samo stavis podesavanja,mislim da moze i od lokalnih provajdera neobee,sezampro,beotel. ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

JONES, masteru mislim da ti je to za mms zato sto je telefon skinut sa vodafona......znas da oni forsiraju sto vise slanja preko mms i raznih njihovih servisa....
Ja ti savetujem da se strpis za flash i polako sakupis kintu.....nemoj sad sve od jednom, fon ce ti brze dosaditi.....trebao bi za flash da pitas u onoj radnji na bulevaru gde smo zimus pitali za v980, secas se tamo sam ja otkljucao prvi n-gage i nisu hteli nista da mi naplate.....likovi sto rade su bas fer 8)
E slusalice su ti loodilo kako gruvaju pa ono nije normalno :D
5130+Koss the plug....

Odgovori