Robot voice on n70!!!!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Robot voice on n70!!!!

Post od bigmag »

Problem je slededeci: od ne davno je nesto cudno pocelo da mi se desava sa fonom, kad razgovaram sa ljudima (naravno preko telefona) zale se da me slabo cuju i kao da prekida, zapravo glas kao da mi mutira i secka kao neki robotski glas ako mogu tako da kazem, ali to se cas desava cas je sve u redu mislio sam da je do mikrofona ali da je do njega onda me uopste ne bi culi a i probao sam da snimim svoj glas i snimak se cuje odlicno bez ikakvih mutacija... :? E sad kontao sam zbog cega je to pocelo sad da se desava, i nisam mogao da dodjem ni na kakvu ideju jedino sto sam instalirao neke theme i programe tipa slovo ed i smartmovie i sto sam ubacio novu memorijsku karticu od 1gb mada ne znam da li to ima ikakve veze sa ovim problemom..... :unsure:
U pitanju je n70 sa Tim-a ako to nesto znaci!!!!

Pa bih zato zamolio vas strucnjake da mi pomognete, ako mozda znate o cemu se radi........... :blinky:

Pozzzz....... :) ;) 8)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Meni se to desavalo kada mi je slab signal u momentu razgovora, mozda je i tebi samo to problem, nadam se :wink: pozdrav
HOX Titanium gray

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bigmag »

Da, vidis to sam zaboravio da kazem, signal je uvek dobar mislim da nije u tome problem!!!.... :unsure:

Pozzz i za tebe mkvb, .......... 8)
.::HTC Desire Z::.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

bigmag, a da li se to dešava non-stop ili samo ponekad? Da li je vezano za mesto gde se nalaziš u trenutku razgovora? Da li ti puca veza kada te smetnje krenu?

hercplus
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 23. Okt 2006. 16:35

Post od hercplus »

I meni su se jednom prilikom zalili sagovornici. Tada mi je baterija bila samo na 1 crti. imam i ja karticu od 1 GB. Formatirao sam telefon, posle mi se nisu zalili. Mozda se ponovi?

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bigmag »

Miskoni, ne desava se bas stalno nego na primer svaki treci put otprilike da mi se dogodi da mi se zale onda sam ja uzeo i zvao sa drugih telefona sebe i nekad se stvarno cuje ocajno ne slabo nego kao da secka i da mi glas mutira...... :shock: I ja sam prvo mislio da je do sobe u kojoj stanujem u dok sam na studijama ali nije desava mi se to i na drugim mestima, e sad nisam bas izvalio da li se desava samo u zatvorenom prostoru ili ne ali mislim da ne bi trebalo da mi se desava jer ni sa drugim fonovima mi se to nije desavalo, i nije mi se desilo da mi pukne veza ja odlicno cujem sagovornike ali oni mene kao robota!!!....... :wacko:
Ali vidis cudno mi je to da se nekad desi nekad je sve uredu i sa mikrofonom je sve uredu, objasnio sam gore kako sam to proverio...... :blinky:

hercplus, nadam se da nece da ti se ponovi........ :wink:

Pozzz ljudi...... 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

bigmag, nema to veze sa mikrofonom, u pitanju je tvoja odlazna komunikacija sa repetitorom. E sad, zašto se to dešava, mogu da nagađam. Generalno, mogao bi biti i softverski problem jer softver kontroliše kompletnu dolazno-odlaznu komunikaciju, ali taj deo softvera nema veze sa operativnim sistemom, tako da ne verujem da bi format mogao da pomogne. Ali ako te ne mrzi, možeš da probaš.

Probaj takođe da izvadiš MMC karticu iz moba i testiraj da li će se ponoviti problem (svašta je moguće). Kreni sistemom eliminacije, jedna od opcija je fleš koji bi generalno mogao da sredi stvar.

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bigmag »

Miskoni, vec sam vadio mmc i pokusavao jer je i meni to palo na pamet, pa sam menjao i teme ali tada nista, medjutim evo sad sve radi kako treba niko mi se ne zali i ja sam opet zvao sebe na mob sa drugog fona i sve se lepo culo, ne znam sta se desava ali nadam se da ce da nastavi da radi kako treba...... :wink: Mozda se uplasio kad je shvatio da cu da mu radim format, jer mi je i to bilo na pameti......... :lol:

Neka ga sad ovako kad radi pa ako ponovo pocne da zeza pasce format a mozda i flesh....... :D

U svakom slucaju veliki pozdrav za tebe i hvala ti puno.......... 8)

Odgovori