znam i vec sam procitao temu u vezi povezivanja mob sa racunarom bilo koje vrste e sad.. ja imam sljedeci problem
imam w550 i kad ga spoim na bilo koi uredjaj (infra red, blootot, kabal) dole u ljevom cosku izbaci mi (kao i kad povezujem druge mob) kao mobitel na kojem blinka zuta ko strelica i kad ona pozeleni znaci da je mob povezan eh sad.. kod svih telefona kad strelica pozeleni, kad udjem u folder "my phones" stoi mi slika modela kojeg sam povezo, dvokliknem na nju i otvori mi "phone memory" a kad povezem svoj w550 na tom mjestu mi stoi zuti upitnik i stoi mi "Not Connected"
sa svim mogucim drajverima sam pokuso i sa svim mogucim uredjaima za pozivanje al jednostavno, nemogu nista prebacit na fon ili uc u fon memory..
imam predosjecaj kao da ima neka sifra na mob pa da nemogu uc kao ono kad zabranite da neko vidi vas mob kad ukljuvite bluetooth al normalno saljem i primam sa drugih mobitela, i sa infra red i sa bluetooth.. trenutno rjesenje mi je da na drugi mob prebacim sta hocu sa racunara pa onda sa tog mob na svoj w550
jako bi voli da mi neko pomogne..
problem, povezivanje w550 sa racunarom.. .
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
E mislim da je u temi "Koliko kosta blutooth" bilo reci i o tome i moslim da je clan to resio tako sto je ukucao cetiri nule, ali tebi vidim ne nudi da ukucas sifru....tako da izgleda da niko nema slicna iskustva sa telefonom. A cekaj zasto ti njega kacis preko pc suite? Pa w550 bi trebao da se ponasa kao flash drive tj da se odmah prikaze cim ga prikacis na kabal.
5130+Koss the plug....
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47