SEUS nece da prepozna Drzanje C dugmeta !!!!

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 18:53

SEUS nece da prepozna Drzanje C dugmeta !!!!

Post od zorancd »

Sta da radim kada ocu preko SEUS-a da update fm na fonu??? Mislim znam da sam znao, ali nikako sada ne mogu da se setim. Inace instalirano je sve i drajveri, i ceo SEUS, ali kada povezem nikako nece da posle dugog drzanja dugmeta C pocne UPDATE .....mislim .....uzasno...osecam da je neka glupa forica, ali nisu mi diskovi tu, a nigde ne mogu da nadjem....... inace k750i je model i instalirani originalni drajveri sve sa sajta.... probaoo ja opet instalaciju drajvera....brisanje iz sejf moda, ma nista....
Heeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjp !!!!!!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa probaj pre nego sto ti kaze da drzis da ti krenes da drzis,tako ja nisam uspeo prvih 10 puta kad sam radio preko FAR managera,probaj iskljuci telefon,i kreni da drzis,drzi stalno.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Psiho
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 21:17
:: iPhone X

Post od Psiho »

Pa jel si skinuo update za K750i? Ja sam pokušavao isto tako ranije i nisam uspevao, Mogu ja da ti pošaljem. Odgovori mi na mail
damirm@sbb.co.yu

EnricoAdams
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04

Post od EnricoAdams »

Ту има цимања са вађењем батерије, картице и сл. Пробај око тога да искомбинујеш и на крају ће прорадити

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Vadjenje baterije je kad se zavrsi sve to,tj.kad zavrsi se to ne mozes da upalis telefon,nego prvo moras izvadis bateriju pa vratis pa onda upalis :wink:

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zorancd »

ma probao ja sve to, nece pa nece...nego ovde mi treba izgleda neki pravi drajver za SEUS, mislim flash drajver kolko se secam....sa ovim njegovim nece skoro nikome da funkcionise....

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Imas drajvere na jednom sajtu posto ocu da postujem pravila poslao sam ti na pp na kom sajtu imas :wink: drajvere

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zorancd »

Ma nasao sam resenje...POTREBNO JE PRE SVEGA KOME NE RADI DA UKLONIS SVE DRAHJVERE STO SE TICE USB-koje su instalirane na racunaru. Onda lepo restartujes komp i ponovo se pokrene opcija da je komp nasao novi drajver, takoreci...uredjaj, pa next i next i onda instaliras USB flash drajver. pa posle toga ide dalje procedura za sve ostalo sto se tice drajvera za K750i ....SMESNO !!!! Ali uspelo je definitivno !

Odgovori