Sta da radim kada ocu preko SEUS-a da update fm na fonu??? Mislim znam da sam znao, ali nikako sada ne mogu da se setim. Inace instalirano je sve i drajveri, i ceo SEUS, ali kada povezem nikako nece da posle dugog drzanja dugmeta C pocne UPDATE .....mislim .....uzasno...osecam da je neka glupa forica, ali nisu mi diskovi tu, a nigde ne mogu da nadjem....... inace k750i je model i instalirani originalni drajveri sve sa sajta.... probaoo ja opet instalaciju drajvera....brisanje iz sejf moda, ma nista....
Heeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjp !!!!!!
SEUS nece da prepozna Drzanje C dugmeta !!!!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pa jel si skinuo update za K750i? Ja sam pokušavao isto tako ranije i nisam uspevao, Mogu ja da ti pošaljem. Odgovori mi na mail
damirm@sbb.co.yu
damirm@sbb.co.yu
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
Ma nasao sam resenje...POTREBNO JE PRE SVEGA KOME NE RADI DA UKLONIS SVE DRAHJVERE STO SE TICE USB-koje su instalirane na racunaru. Onda lepo restartujes komp i ponovo se pokrene opcija da je komp nasao novi drajver, takoreci...uredjaj, pa next i next i onda instaliras USB flash drajver. pa posle toga ide dalje procedura za sve ostalo sto se tice drajvera za K750i ....SMESNO !!!! Ali uspelo je definitivno !