Iskustva sa K610i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 09. Nov 2006. 00:11
Iskustva sa K610i
Ima li ko kakva iskustva sa k610i,, pošto mislim da uzmem taj tel.! Stvarno mi se sviđa i mislim da bi mi odgovarao. Hvala! 

K750 je bolji telefon od njega a posto im je skoro ista cena preporucujem kupovinu k750.
Razlozi: manji je (k610 je nekako siri), ima autofokus i "blic" koji je jedna od najkorisnija stvar celog telefona, ne zbog slikanja vec kao FlashLight!!! (uvek moze da zatreba, a najbolja ja kada vam ispadne na pod neki mali metalni delic ili neki shraf pa kada osvetlite odmah primetite taj deo jer odmah sija).
Prednost k610 je jedino sto je 3g, ali to ti je bash nepotrebno (cek samo da vidish koliko ce da budu cene kod nas za Video Call pa ce ti biti sve jasno).
Tako da... K750
Razlozi: manji je (k610 je nekako siri), ima autofokus i "blic" koji je jedna od najkorisnija stvar celog telefona, ne zbog slikanja vec kao FlashLight!!! (uvek moze da zatreba, a najbolja ja kada vam ispadne na pod neki mali metalni delic ili neki shraf pa kada osvetlite odmah primetite taj deo jer odmah sija).
Prednost k610 je jedino sto je 3g, ali to ti je bash nepotrebno (cek samo da vidish koliko ce da budu cene kod nas za Video Call pa ce ti biti sve jasno).
Tako da... K750

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik
Dario svaka cast,bas si naveo dobar razlog!!
K610im je 3g telefon tako da vec u startu nemoze da se poredi sa k750i,ima stereo bluetooth,ali sa druge strane manju internu memoriju(cak misli da se ne dobija ni kartica uz telefon,a tu vec ide m2 memorijska kao i kod k800i)sto neverujem da se tako lako moze nabaviti.Mislim da nema ni radio,a ono sto se meni isto nesvidja,a to je da nema poklopac za kameru...Nije manji od k750i ali je zato tanji.... Nzm,ja bih se pre odlucio za k750i! Dario javi kad nadjes sraf!!
Pozdrav!

By s2pido
@milanche-89: zasto k750 se mnogo prodaje po oglasima? To je zato sto je jako popularan model (tj. ima ga na svakom cosku), ne znaci da neki telefon koji se manje prodaje po oglasima da je bolji.
A sto se tice kvara, ne kvari se (ja nisam nikog cuo da se zali na nesto. pre su se jednino zalili na softver jer je imao neki bug sa BT-om, ali sada je sve u redu). Sto se tice dzoistika, meni je jako poceo da se buguje i ja sam uzeo cetkicu (za tempere, ono sto se koristi na likovnom
), ubacio sam je pored dzoistika, malo levo desno/napred nazad i VOILA! radi kao nov 
Tako da, ne brini se za kvarove, mozesh opusteno da qpish k750, proveren telefon
.
A sto se tice kvara, ne kvari se (ja nisam nikog cuo da se zali na nesto. pre su se jednino zalili na softver jer je imao neki bug sa BT-om, ali sada je sve u redu). Sto se tice dzoistika, meni je jako poceo da se buguje i ja sam uzeo cetkicu (za tempere, ono sto se koristi na likovnom

Tako da, ne brini se za kvarove, mozesh opusteno da qpish k750, proveren telefon

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik