E61 internet problem

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

E61 internet problem

Post od miodrage »

Nedavno sam kupio E61, tako da sam jos uvek u fazi istrazivanja, ali evo problema. Internet mi radi savrseno, GPRS rastura, WiFi zbog slabije pokrivenosti manje, nadamo se da ce uskoro i to da se promeni. Medjutim, kada zelim da otvorim telekomovu naslovnu stranicu, izbaci mi unsupported format type. Jel neko naisao na slican problem?

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

miodrage, jesi li siguran da si otvorio tu stranicu sa browserom koji moze da prikaze cele html stranice?
u E61 imas DVA browsera, jedan koji ne zam ni ja cemu sluzi (Services) i drugi, koji prikazuje sve stranice normalno (Web)
Idi lepo u Menu > Web i pokusaj onda da otvoris tu problematicnu stranicu... Ja na E60 nisam nasao nista sto ne radi, izuzev nekih flash delova, a browseri i software uopste su nam isti za oba telefona...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Naravno da sam isao preko WEB-a. Nisam uspeo da otvorim, nema Boga da to uradim, a sve drugo otvaram samo tako. Dzegeru, jesi na 063 ili 064?
Panonnet zakon:)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

Jager
Services je za WAP stranice a Web za HTML stranice...
Pozdrav

Izmenio:gameforce:nema potrebe citirati ceo post!

dzuljo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Sep 2005. 16:21
Kontakt:

Post od dzuljo »

miodrag
reci koju stranicu se ne otvara-ja bi hteo kod mewne da proverim
jager flash nisam nashao da radi na nijedan browser tako da sachekachemo
pozdrav

ad_insane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Sep 2005. 14:39

Post od ad_insane »

ad_insane napisao:
Izmenio:gameforce:nema potrebe citirati ceo post!
Nije mi jasno koji me vrag tjera da pisem na ovom ˝forumu˝!? Otkud ti znas imam li ja potrebu citirati post u cjelosti ili ne? Ja sam odlucio da trebam citirati post da bi moj odgovor bio smislen i logican i zdravo!!!
Ne znam da li imam mogucnost da izbrisem svoj account ali molim administratora da to uradi...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

ad_insane, nema potrebe za citiranjem celog posta koji je odmah iznad tvog jer se podrazumeva da odgovaraš na njega ili na temu generalno. Ako se tvoj odgovor odnosi konkretno na neki deo ili nešto što je rečeno u ranijim postovima, onda može da se izdvoji samo taj deo na koji se odgovara. Ovo nije neko "uvrnuto" pravilo samo na ovom forumu već spada u opštu forumsku kulturu ophođenja.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ad_Insane, hvala za objasnjenje, sve sam shvatio:) Sa Services mi radi telekomova pocetna stranica.

Odgovori