Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Imam Samsung d820 i vrlo cudan problem sa njim.
Nedobijam uvek sms poruke koje mi ljudi posalju. Neznam u cemu je problem, ali to je pocelo da se desava pre nekih 5-6 dana. Ja predpostavljam da sam ja glavni krivac - kada sam pokusavao da ubacim neke java igrice na mob. i tada sam ukucavao neke sifre - mislim da je to glavni problem. Ako neko zna resenje za ovaj moj problem molio bi ga da mi kaze. Unapred zahvalan
Kada bi postojla neka sifra da resetujem tel i da se vrati sve kao fabricki bilo bi dobro. Ja sam pokusao sa resetovanjem (opcija koja ima u samom tel) ali nevredi - opet isto.
bobanivke, taj model ima black list opciju za sms (ne dobijas poruke sa brojeva koje si ubacio u black list) pa vidi jesi li cackao nesto oko nje,ako ne imas opciju master reset mislim u security-u i tu ti je fabricka sifra 8 nula (0 0 0 0 0 0 0 0)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.