Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Vidim da je Miškoni dao detaljna uputstva za DivX, ali mene muči RealPlayer. Imam original Nokia 9300 sa CD-om i pratećim programima (PC-Suite,..), ali ne mogu da gledam video zapis sa digitalne kamere. Šta je potrebno da se uradi da bi se mogli gledati video zapisi snimljeni digitalnim foto aparatom?
Treba prebaciti video zapis u neki format koji ce real player prepoznati.Ne znam u kojem formatu snima tvoja digitalna kamera.Nadji neki konvertor i konvertuj taj falj u mp4,3gp ili neki fajl koji ce telefon tj.real player prepoznati.
Hvala Djera i Miodrage ! Pomogli ste mi da shvatim i resim problem. Nabavio sam konvertor pomocu kojeg sam konvertovao, ne samo video zapise sa digitalnog foto aparata, vec i kompletan film "Policijska stanica br. 13" (69,5MB) i funkcionise bez problema. Hvala jos jednom! Veliki pozdrav!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.