@
miodrage,
VeNoM, hvala na korisnim informacijama, a sto se krckanja tice poklonio sam ovaj dosadasnji k750i koji je bio solidan telefon ali je krckao kao kokice

, a to me je jako nerviralo...
@
6630 app, gde si ti covece evo bas prelistavah privatne poruke i nadjoh da smo se ja i ti jos pre par meseci dogovarali oko flesovanja k750i

. U svakom slucaju ove tvoje info su prilicno prakticne i veruj da mi nije palo napamet da neko moze biti tako lukav da nosi telefon i koristi ga pa da ga ponovo vrati kao da nista nije bilo... hmmm definitivno cu na ove detalje obratiti paznju
E a sto se tice boje meni licno vise odgovara ova tamnija varijanta sa crnom pozadinom, ali evo citah po forumu svi kazu da je pozadina
tamno-ljubicasta, ali kad se pogledaju "slike iz ruke" vidi se da je taj telefon koji su oni slikali crn pozadi
@ALL ako neko ko je drzao ili ima N73 moze da mi objasni zasto svi "kukaju" za tastaturu i djojstik?
@Djera, neznam zasto ti pljuju telefon cak je i skuplji od N73, jedino ako se nekome ne svidja slider mehanizam inace performanse su solidne da nije N73 definitivno bih kupio N80.