Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Kupio sam pre par dana ovaj telefon,, i bez obzira sto sam procitao uputstvo i na srpskom i na engleskom, nisam uspeo da nadjem kako je moguce potpuno iskljuciti sve zvuke na telefonu ima li neko d zna kako se to radi?
milankol, pa setings opciji u meniju imas podopciju SOUND setings,tu odes na inkoming call pa stavis only melody,pa zatim odes na mesage tone pa i tu stavis melody,onda izadjes na pocetni ekran i drzis tarabu i utisao si ga.
A drugi nacin ti je da u opcijama inkoming call melody i mesage tone smanjis jacinu na nulu (call volume)
e pa kako god da sam pokusao - nista od potpunog iskljucivanja i zvuka i vibracije... Taraba pomaze sa zvucima, ali vibracije i dalje ostaju ma.. nema veze, navicicu se valdja nekako...
E sad da li neko zna kako je moguce iskljuciti onaj T9? da mi po defaultu bude obican unos texta? zahvaljujem
Pa ako nisi nashao u opcijama za poruke onda ne mozesh da iskljuchish nikako,to je bio problem kod prethodnih modela al' su to ispravili posle kod ovih novijih mada...eto vidish izgleda da taj problem i dalje ima kod nekih modela...
milankol, kod prvog nacina moras (MORAS) staviti da ti se za poziv oglasava samo melodija (ne i vibracija) onda ce sto posto da radi.
Mada imas u sound setingsu opciju quiet mode-tu imas da izaberes da li ces silent ili vibrate pa ti izaberi silent,mislim da je ovo ono pravo resenje
Ajde vidi pa javi jel radi
E, ubijte me, al ne uspevam... uspem da iskljucim sve zvuke na tarabu, ali i dalje ostaje vibracija za pozive... a kako jos i to da iskljucim? znaci, da se nikako ne oglasava telefon ni za sta, osim mozda svetlom ? strasno, ne mogu da verujem da ne mogu sve da poiskljucujem....
meni-settings-sound setings- i tamo gde ti stoji nachin zvonjenja ti podesish samo da ti bude melody...i onda kad iskljuchish sve zuvkove na tarabu nema vibracije jer ti je isklhuchena u opijama zvonjenja...shvatash?
ma dexter, nisam glup, nego jednostavno ne funkcionise, tj kad tako uradim, i dalje se trese telefon kad pritisnem tarabu, sve moguce kombinacije sam probao i ne pomaze.... ima da prodam telefon nekome kad ne moze da tjuti... alapacha jedna...
milankol, ma mora da moze,ma nijedan tel ne postoji koji to ne moze - mislim tu nema price
Ako ti je tako lakse,ti ga prodaj,ili bre nadji nekog oko tebe ko se malo vise razume podesice ti za 2-3 minuta sve sto zelis,pa i gprs!
Imas postove iznad,imas samsungov sajt pa polako procitaj i uradi sta pise,JEDNOSTAVNO JE NEMOGUCE DA NE MOZE!!!!
jednostavno u sound settings pa quiet mode stavis na mute. kod mene na samsungu je mute . mora da se save-ira kad se prebaci na mute , i jednostavno onda na tarabu se aktivira quiet mode. ako to ne radi kod tebe milane onda brate nesto ne valja kod tvog fona . nema drugog nacina .
e pa ne moze ja se mozda ne razumem u telefone nesto extra, ali fala bogu engleski znam, a i nisam toliko glup da ne mogu da uradim sto ljudi napisu
@vlada1970: nemam nikakav quiet mode u sound settings, tako da... ne znam sta mu je
inace, da li je normalno da baterija iscuri za 1 dan? slusam radio, to stoji, ali ipak ne toliko da baterija tako brzo ode ;(
za bateriju mi ne pricaj nista milane . prvi put imam samsung i uzeo sam P850 zbog kamere ali me je baterija razocarala totalno . samsung ima garantovano neku GLUPU politiku u vezi baterija . nema drugog objasnjenja . kao da su odlucili da postanu poznati po LOSIM baterijama . meni druze sa slikanjem oko 60-ak slika dnevno i par video snimaka , bez mp3-a jedva traje jedan dan . ali jedva . to nije 24 sata da se razumemo, nego od 6 ujutro do 10 po podne . tako da navikni na takve baterije ili menjaj . ja sam ovde postavljao pitanja i pitanja , ali niko mi nije odgovorio gde za moj fon ima da se kupi , ne samo jaca baterija ako uopste postoji , nego makar ista ovakva ali samo baterija bez fona . ja pretrazih net ali isto ne nadjoh osim u kini i hong kongu . katastrofa. cak ni u Evropi nisam nasao .
a za ovaj quiet mode , dalje ne znam stvarno sta da ti kazem . odnesi brate u neki servis i pitaj ili pretrazi na netu . ne znam sta drugo da ti kazem . ja mislim da svaki samsung ima quiet mode , ali tek koristim samsung dva meseca . mozda neko bolje zna .
Shto se tiche baterija,morate da se naviknete...Jest' da nisu neke al' ovako za svakodnevnu upotrebu samo pred spavanje ga nakachish na punjach,ujutru skinesh i opet ceo dan se igrash sa njim i tako sve u krug...
a jel ne smeta ako ostane u toku noci da se puni, a vec je napunjen, zar se tako ne kvari baterija? ili on prekine struju kroz bateriju kada se napuni? ionako moram notju da gasim telefon
Pa on kad napuni zavrshi ciklus tako da...Meni se pre isto na Samsungu baterija praznila za jedan dan,svako veche sam ga stavljao na punjach a ujutru kad ustanem ga uzmem i super,to mi je bash odgovaralo...
A inache nijedna baterija mi se nikad nije pokvarila ili shta vec zato shto je predugo stajala na punjachu...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.