Kako da instaliram teme?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
hunter
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 20. Feb 2004. 20:15

Kako da instaliram teme?

Post od hunter »

Mozda sam je glup ali ne umem da instaliram teme. Naime, pre 2 dana sam kupio E61 (do jaja je) i to mi je prvi symbian telefon pa mi je sve ovo novo. Skinuo sam neke teme sa sajta www.e-series.org, to su sve neki .sis fajlovi ali kako sad da ih instaliram? Probao sam da iskopiram na memorijsku karticu, stavio ih u apps folder, ali kad karticu ubacim u telefon nema ih nigde.

Ako bi neko bio ljubazan da mi, korak po korak, objasni kako da od .sis fajlna na kompjuteru dodjem do aktivne teme na mobilnom bio bih mu/joj veoma zahvalan!!!

EDIT> Nasao. Trebalo je samo malo da procunjam ali sam hteo sve odjednom :)
Ali sada imam drugi problem. Napravim wallpaper 320x240 a on nece da mi ga prikaze fullscreen nego mi ga smanji. Zasto?
Poslednja izmena od hunter u Pet, 02. Feb 2007. 15:19, izmenjeno 1 put ukupno.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa jednostavno taj sis fajl poshaljesh na mobilni npr. preko BT-a i on to primi kao poruku i jednostavno pokrene sam instalaciju i to je to...Posle odesh u teme i izaberesh tu temu...

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Zato sto wallpaper ne prikazuje u fullscreen-u ali imas aplikaciju Theme DIY i obradis tu temu tako sto postavis zeljeni background :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Prvo cestitke na dobrom izboru telefona. Sto se tema tiche mislim da ti je sve objasnjeno, kao i za tu sliku koja ne moze da bude full screen, osim ako je sam ne obradis kao temu. Ako si zainteresovan, postoji program kojim mozes da pravis teme a to je Carbide. Dosta je komplikovano, pa se ti dobro informishi na forum.nokia.com Jos da dodam, da ces na netu naci ogroman broj tema za E61, pogotovu na ruskim sajtovima, a koje zbog spominjanja piraterije ne smem da navodim.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori