Nokia 6131

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Rasa22
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 15:10

Nokia 6131

Post od Rasa22 »

PA ovako uzeta je u Telenoru pre nedelju dana i danas sam prebacivao neke kontakte iz kartice u tel i on blokira.....TAko ga pustim 2 min i izvadim bateriju i ponovo stavim kad ono nista.Nema sanse da se upali.Mislim nosim ga sutra u Teleor pa me zanima cisto ako je nesto bezazleno da se ne cimam,i otprilike koliko ce im trebati da mi daju novi tel,mislim koliko cu cekati na to?
Hvala Vam svima na odgovorima unapred

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Cekaj, znachi telefon uopste ne daje znake zivota? Jesi probao da ga prikljucis na punjac? Meni se to desilo na Panasonicu, pa je posle lepo radio.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Rasa22, flash telefona, čekaćeš 2, plafon 3 dana. Ali ne nosiš u Telenor već u Mobis, proveri garantni list. Kad si već tamo, neka ti OBAVEZNO odrade i updejt softvera, naravno sve besplatno :)
pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

yelena
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 27. Sep 2007. 05:41

Post od yelena »

ja sam telefon uzela pre 6 meseci u telenoru... pre mesec dana je pocheo da se gasi, poruke su poludele, ne stizu, nisam dostupna, a telefon ukljuchen, deshava se da blokira i ne reaguje na bilo koje dugme, baterija traje dan, najvishe dva...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa? Valjda je još pod garancijom! Mada ovo zvuči baš kao softvrski bag, a takve servisi najviše vole jer ne koštaju ništa za popravku. Samo ti to reklamiraj i moraju da ti urade za dž.

Welcome to the forum!

:)

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

HEHEHEH moj drug je uzeo SE W950i posle 4 dana telefon je crko mislim da ti telenorovi telefoni nista ne valjaju posto vidim da se svi zale na njih hehe :D :D
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

Odgovori