Cijena im je priblizno slicna, iskustva nisam imao ni sa jednim od ova dva telefona! Naravno da bi prije uzeo k750i ali me brine dzoistik!
Dobro bi mi dosli komentari ljudi koji su imali k750i, koliko su ga imali i koliko im je dzoistik trajao!
K750i vs x800
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Imao sam k750i skoro 3 meseca i sve je odlicno radilo,desilo mi se 2 puta da mi dzojstik zastane i ujednu stranu mislim da je bilo ulevo,ali to se desilo jer nisam cistio jedno 15dana pa sam onda lepo ocistio,obrnuo par krugova(stisnes i obrnes par krugova) i radi ko sat
Pisao sam i opet cu reci,te gluposti da se dzojstik kvari i da je njesra to pricaju oni koji nikad nisu ni imali k750i.Drug ima k750i cim je izasao sve do danas,dzojstik radi odlicno,nosio je jednom na ciscenje iznutra to se placa oko 400din ili sam to uradis.A iako ode dzojstik nov kosta 1000din,tako da nema frke
Uzmi k750i i uzivaj 

Pisao sam i opet cu reci,te gluposti da se dzojstik kvari i da je njesra to pricaju oni koji nikad nisu ni imali k750i.Drug ima k750i cim je izasao sve do danas,dzojstik radi odlicno,nosio je jednom na ciscenje iznutra to se placa oko 400din ili sam to uradis.A iako ode dzojstik nov kosta 1000din,tako da nema frke

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
joj milane ubij me ako ovo ne bude jos jedna rasprava oko djostika k750
kao sto sam rekao pre reci cu i sad.. to je relativno, mozes telefon sutat nogama i da ti normalnbo radi godinama a mozes ga cuvat i da ti brzo podje "zapinjat"
moje misljenje je da se SE usavrsio sa djojstikom i ja sam pre mesec-dva kupio k750 tako da ti ga samo mogu preporuciti
kao sti ti milan rece, ako sta dodje do nekog zapinjanja samo ga ocisti od prasine

kao sto sam rekao pre reci cu i sad.. to je relativno, mozes telefon sutat nogama i da ti normalnbo radi godinama a mozes ga cuvat i da ti brzo podje "zapinjat"
moje misljenje je da se SE usavrsio sa djojstikom i ja sam pre mesec-dva kupio k750 tako da ti ga samo mogu preporuciti
kao sti ti milan rece, ako sta dodje do nekog zapinjanja samo ga ocisti od prasine
ja sam koristio k750 jedno pola godine,ili tako neshto....nijednom nisam chistio joystick i nishta mu se nije desilo,nijednom se nije ukochio,i savrsheno radi i sad.Odlichan telefon,ali poshto imam bolji,reshio sam da ga ili prodam ili poklonim bratu,pa cu videti shta od ta dva da uradim kad dodjem u BG za par nedelja.U svakom sluchaju odlichan telefon!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Koristio sam K750 godinu i po dana i ni jednom bas ni jednom nisam imao frku sa dzojstikom a ni sa ostalim tasterima e jes' da sam ja malo pazljivi sa telefonima ali i ti ga ne kupujes da bi sa njim igrao fudbal
,a ako se i zaglavi kao sto rekose moji prethodnici ciscenje resava krizu 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
rigmarole, ovako, apsolutno izbegavat telefone skidane s mreze, t-com, vodafon itd sem O2
naime, svi ti telefoni skidani s mreze imaju "svoj" softver pa imaju raznih mana, debilnosti i nemas dugme meni na pocetku vec konekciju interneta za tu mretu, naj gori je vodafon jer on koristi neki voj softwer pa je jako debilan... znaci sve izbegavat sem O2.. ja imam tel skidan s O2 mreze i potpuno je isti kao i "orginalni" k750 samo sto ima par tema za O2 i par nekih kratica za O2 mrezu.. ostalo je isto
ali ako se uzme tel skidan s mreze lako se flesuje u servisu sa nekim SE softwerom za nekih 30 € tako da i to nije prob skidan s mreze sem O2 ili ako imas odma u planu flash telefona
naime, svi ti telefoni skidani s mreze imaju "svoj" softver pa imaju raznih mana, debilnosti i nemas dugme meni na pocetku vec konekciju interneta za tu mretu, naj gori je vodafon jer on koristi neki voj softwer pa je jako debilan... znaci sve izbegavat sem O2.. ja imam tel skidan s O2 mreze i potpuno je isti kao i "orginalni" k750 samo sto ima par tema za O2 i par nekih kratica za O2 mrezu.. ostalo je isto
ali ako se uzme tel skidan s mreze lako se flesuje u servisu sa nekim SE softwerom za nekih 30 € tako da i to nije prob skidan s mreze sem O2 ili ako imas odma u planu flash telefona