Sony Ericsson K750i na racunar?!?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
sumadija2007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Mar 2007. 13:33

Sony Ericsson K750i na racunar?!?

Post od sumadija2007 »

Treba mi pomoc oko instalacije softvera za prebacivanje npr. slika sa SE k750i na racunar.Ubacim CD koji sam dobio uz mob,ali pise da komp ne moze da prepozna izvor... :chytry: Hm... Ajde,ako nije prb,neka mi neko opise postupak kako je konektovao tel na PC.Hvala 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

prva tema iznad tvoje ima detaljan opis spajanja SE telefona sa rachunarom,samo si trebao malo da potrazish.......pozdrav :wink:

sumadija2007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sumadija2007 »

Sad sam iscitao i probao i nista ne vredi...ne znam koji je q ovom mom ili kompu ili... :disgust: Jel zeza jos koga ovo?Niti mogu preko infrared-a da prebacim niti preko BT... POMOC! :(

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ja sam imao taj telefon,i super mi je radila veza preko kabla,posle sam nesto zbrljao u windowsu,i onda je samo preko BT hteo da radi...probaj da pobrishes sve instalacije vezane za fon,pa lepo instaliraj cd odpochetka,i tek kad sve zavrshish ubodi kabl i fon,ali ostavi cd unutra,pa vidi shta ce da se desi..meni je tako upalilo kad sam prvi put instalirao

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

kad utaknes fon u komp, racunar ti treba rec da je prikopcan novi hardver i zatrazit ce te ti drivere, ubacis cd i posle samo klikas next

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

sumadija2007, procitaj detaljno upustvo koje se nalazi u lepljivoj temi na samom vrhu strane...povezes fon preko usb kabla sa kompom prijavice ti da je pronasao novi hardver ubacis disk i preko windows wizarda instaliras drajvere za usb,modem na fonu i ostale dzidza bidze kasnije ce ti se pojaviti ikonica ne desktopu i sve radi normalno...a mozda je problem do usb kabla jer je meni davno na prastarom SE Z1010 prekinuo usb kabl pa isto nije mogao da prepozna...javi sta s uradio..
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

sumadija2007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sumadija2007 »

kljaja
Ja sam izgleda neki veliki baksuz ili neverovatno glup :shock: Jedan drug je kod njega ubacio USB i samo je iskocili,next,next i ok.A kod mene se pojavilo prvi put u desnom uglu da je ubacen USB za k750i i da je potrebna instalacija,ja ubacio disk,next,next,kaze ne moze da nadje izvor,konektuj se na net,ja konektovao,kaze ne moze da nadje odgovarajuci softver i nista.Sad kad ubacim kabl i ne prepoznaje ga kao nesto "novo". A pratio sam i ovo lepljivo upustvo i skidao ove dzidzabidze sa neta i nista...Ne kapiram.

Takodje,kako se moze prebaciti preko infrared-a na komp?To pitam,uzgred :)

araphel ::Ja sad ne znam da li je to ok,moj instalacioni CD ima par foldera...autoplay,cdbrowser,english,install,a u tom install par zipovanih cuda...znaci,nema nista da se on pokrene za instalaciju...kad mi je prvi put komp trazio CD,ja sam ubacio i browse na CD,medjutim nije nista prepoznao

napalm death ::
Da je srece da je tako

Jos jedna stvar...kad hocu da posaljem sliku sa moba na e-mail...trazi mi posle unete e-mnail adrese i neku lozinku...nista ja ne kapiram ovaj fon
Unapred zahvaljujem svima na pomoci :)

Spojio 4 posta:gameforce:Sve postuj u jednom postu a ne u 4 uzastopna!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

sta se sada desaje kad skopcas fon.. ako ga prijavi javi da ti kazem kako da ides preko control panela da instaliras njegove drivere.. i probaj sad da promenis drugi USB ako imas mesta

PS.. imas ociju izmeni tako da ne moras stalno da stavljas poruku iza poruke jer to moderatori brisu

sumadija2007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sumadija2007 »

Ma znam ja da "pokrenem" preko Panela,al sta mi vredi kad nece da se instaliraju :smutny: Sto se poruka tice,ok...onako mi je izgledalo preglednije :D

sumadija2007
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sumadija2007 »

niko nema ideja gde je greska... :smutny: trazi mi drajvere a ono sto sam skinuo i unzippovao ne prepoznaje :chytry:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

sumadija2007 napisao:Ma znam ja da "pokrenem" preko Panela,al sta mi vredi kad nece da se instaliraju
Ja bih pobao ovo jos jednom,jer sam gotovo uveren da je u tome problem jer dosta ljudi koji su se zalili na istu stvar uvek su resavali problem na ovaj nacin!
Vidi kad ti se otvori lista drajvera da nadjes zutu ikonicu i pored nje ce da pise nesto na foru "W3HC...",a nece K750,i posle next,next...
Internet konekcija treba da ti ude ukljucena! ;)
[off]Zar nismo rekli da se sve o K750 pise u drugoj temi! :dry:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ako je tvom drugu isti disk sa drajverima radio a kod tebe nece moguce da ti je komp zarazen i ne prepoznaje exe fajlove i sl. probaj da skeniras ili da instaliras neke druge appove da vidis kako se ponasa da bi eliminisali tu mogucnost :wink:
sa slanje preko irda ti treba usb ic adapter koji prikljucis na komp
za slanje slike mailom proveri dali ti je uradjen nalog za mail tj podesavanja,profil
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

McLaren napisao: Zar nismo rekli da se sve o K750 pise u drugoj temi! :dry:
Tako je... diskusiju nastavite ovde
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zaključana tema