N6233 Zesci problem, HELP!!!!
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08
N6233 Zesci problem, HELP!!!!
Telefon pokusava sam od sebe da posalje neke poruke koje ne postoje! Sve vreme mi na ekranu pise "Sending of 1(pa dalje broji, sad je stigao do 140 poruka) failed. Check options" Kada kliknem vidim u outboxu samo jednu poruku od pre 5 meseci (bukvalno, ne metaforicki!) koju ne mogu da obrisem, a ni da sprecim slanje!
Dajte ljudi pomagajte ovo em sto me STRASNO servira em sto ne mogu da koristim fon!!!
PS>Fon je bio flesovan pre mesec dana (otprilike)
Dajte ljudi pomagajte ovo em sto me STRASNO servira em sto ne mogu da koristim fon!!!
PS>Fon je bio flesovan pre mesec dana (otprilike)
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
o dear lord,da to je onaj najgori virusVrh napisao:jesi bio skoro na internetu?meni to lici na neki virus...oni imaju tendenciju da nasumicno salju poruke

Au pa sanse da dobijes virus su 0.1%,postoji jedan jedini virus za javu koji salje poruke ali ne verujem da si ga pokupio,priseti se sta si poslednje instalirao pa skeniraj na kompu te fajlove koje si prebacio.Pricam za igrice ili neki java program,ja sam java virus pokupio letos dok sam imao k750i bio je u aplikaciji koja je imala raspored utakmica na svetskom prvenstvu,ali ja nisam ni znao da ga imam.A kredit mi nije odlazio i nisam primetio da salje poruke

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac
milan91, poslednje sam prebacivao sa kompa su neke teme, a sa drugih telefona sam prebacivao mjuzu, kao i svi ostali.... Igrice ne igram
.... Nista, ama bas nista nisam instalirao....
Kako bre jede memo karticu
???
Sad koristim drugi telefon, a ovaj cu sutra da nosim u servis da ga flesuju ili sta god....

Kako bre jede memo karticu

Sad koristim drugi telefon, a ovaj cu sutra da nosim u servis da ga flesuju ili sta god....
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Peter_Forsberg, pa onda nisi mogao da ubacis virus,tako da te price o virusima i ostalim glupostima moze da ti objasni cika Bil Gejts
Virus postoje samo za telefone sa operativnim sistemom,a 6233 nema OS vec fabricki-java.
Cek zar si ti stvarno pomislio da jede mem.karticu
ovo je bila sala naravno
Vlada Zem, pa slusaj pocinjalo svetsko prvenstvo,i ja se pomucim i nadjem aplikaciju na getjar i ja instaliram nista ja terao to i kad sam prodao k750i,krenuo da prebacujem nesto na sadasnji 6630 i rek'o aj skeniram(posto sam tad bio pocetnik u symbianu) i tadasnji moj AV AVG koji je besplatan naleti i lepo mi kaze da je ta aplikacija zarazena virusom,evo i slike mislim da sam je kacio negde
Hehe nisam noob pa da klikcem na svakakve adrese
nije bilo nikakve adrese,a WAP ne koristim
http://img21.imagevenue.com/img.php?ima ... _134lo.jpg

Cek zar si ti stvarno pomislio da jede mem.karticu

Vlada Zem, pa slusaj pocinjalo svetsko prvenstvo,i ja se pomucim i nadjem aplikaciju na getjar i ja instaliram nista ja terao to i kad sam prodao k750i,krenuo da prebacujem nesto na sadasnji 6630 i rek'o aj skeniram(posto sam tad bio pocetnik u symbianu) i tadasnji moj AV AVG koji je besplatan naleti i lepo mi kaze da je ta aplikacija zarazena virusom,evo i slike mislim da sam je kacio negde

http://img21.imagevenue.com/img.php?ima ... _134lo.jpg
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac
Ne radi link, nema veze, ae opet se to desilo na 6630, OS... - dakle virusa na "NE OS" NEMA!
Peter Frosberg, proveri softver verziju, evo ti najnovija http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/ ... model=6233 -by Miškoni

edit, evo sad radi link
Peter Frosberg, proveri softver verziju, evo ti najnovija http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/ ... model=6233 -by Miškoni

edit, evo sad radi link

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac