N6233 Zesci problem, HELP!!!!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08

N6233 Zesci problem, HELP!!!!

Post od Peter_Forsberg »

Telefon pokusava sam od sebe da posalje neke poruke koje ne postoje! Sve vreme mi na ekranu pise "Sending of 1(pa dalje broji, sad je stigao do 140 poruka) failed. Check options" Kada kliknem vidim u outboxu samo jednu poruku od pre 5 meseci (bukvalno, ne metaforicki!) koju ne mogu da obrisem, a ni da sprecim slanje!

Dajte ljudi pomagajte ovo em sto me STRASNO servira em sto ne mogu da koristim fon!!!

PS>Fon je bio flesovan pre mesec dana (otprilike)
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Kako ne možeš da obrišeš poruku (jel'to SMS ili email?). Probaj "restore factory settings" (mada :dry: ), ili opet fleš... Koja je verzija? Auu koliko problema na inače brzoj, stabilnoj i nadasve friendly series 40-treća.
;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

jesi bio skoro na internetu?meni to lici na neki virus...oni imaju tendenciju da nasumicno salju poruke :smutny:
Blackberry 9700

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

SMS je, ali kada probam da ga obrisem izbaci mi 'Cannot delete itd.'

Vrh, da, bio sam na netu ovih dana :smutny:

Kako gledam koja je verzija? :oops:
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

*#0000# za verziju softvera. Vrh, :uhuh: evo nekih mišljenja o tome, pri kraju Teme viewtopic.php?t=9259
:wink:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Vrh napisao:jesi bio skoro na internetu?meni to lici na neki virus...oni imaju tendenciju da nasumicno salju poruke :smutny:
o dear lord,da to je onaj najgori virus :lol: on cak i jede memorijsku karticu racunaj da ces morati da kupis novu za mesec dana..... :lol:
Au pa sanse da dobijes virus su 0.1%,postoji jedan jedini virus za javu koji salje poruke ali ne verujem da si ga pokupio,priseti se sta si poslednje instalirao pa skeniraj na kompu te fajlove koje si prebacio.Pricam za igrice ili neki java program,ja sam java virus pokupio letos dok sam imao k750i bio je u aplikaciji koja je imala raspored utakmica na svetskom prvenstvu,ali ja nisam ni znao da ga imam.A kredit mi nije odlazio i nisam primetio da salje poruke :o
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

milan91, kako se manifestovao taj "virus" na k750i :lol: , to je (verovatno) neka WAP adresa u okviru app na koju kad klikneš-mob-block? Normalna stvar :D
:wink:

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

milan91, poslednje sam prebacivao sa kompa su neke teme, a sa drugih telefona sam prebacivao mjuzu, kao i svi ostali.... Igrice ne igram 8) .... Nista, ama bas nista nisam instalirao....

Kako bre jede memo karticu :o ???

Sad koristim drugi telefon, a ovaj cu sutra da nosim u servis da ga flesuju ili sta god....

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Peter_Forsberg, pa onda nisi mogao da ubacis virus,tako da te price o virusima i ostalim glupostima moze da ti objasni cika Bil Gejts :lol: Virus postoje samo za telefone sa operativnim sistemom,a 6233 nema OS vec fabricki-java.

Cek zar si ti stvarno pomislio da jede mem.karticu :uhuh: ovo je bila sala naravno 8)

Vlada Zem, pa slusaj pocinjalo svetsko prvenstvo,i ja se pomucim i nadjem aplikaciju na getjar i ja instaliram nista ja terao to i kad sam prodao k750i,krenuo da prebacujem nesto na sadasnji 6630 i rek'o aj skeniram(posto sam tad bio pocetnik u symbianu) i tadasnji moj AV AVG koji je besplatan naleti i lepo mi kaze da je ta aplikacija zarazena virusom,evo i slike mislim da sam je kacio negde :wink: Hehe nisam noob pa da klikcem na svakakve adrese :D nije bilo nikakve adrese,a WAP ne koristim ;)

http://img21.imagevenue.com/img.php?ima ... _134lo.jpg
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

milan91, mojne tako grubo da se salis! Celo vece gledam sta skupo da razbijem po kuci (a da to ne bude fon!) i onda mi ti sipas so na ranu! :cry: :D

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Ne radi link, nema veze, ae opet se to desilo na 6630, OS... - dakle virusa na "NE OS" NEMA!
Peter Frosberg, proveri softver verziju, evo ti najnovija http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/ ... model=6233 -by Miškoni
;)
edit, evo sad radi link :oops:

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

Fon flesovan, ZAKLJUCAJTE TOPIC !

Zaključana tema