Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Danas sam dobio Nokiu 6280 iz Austrije. Problem je sto je tel kodiran za A1 mrezu i trazi mi neki kod kada ga ukljucim. Zanima me gde ga mogu dekodirati i koliko to kosta?
Ma spreman sam da ga dekodiram. Cuo sam da je negde dekodiranje za njega oko 80evra, a ni 100 nije skupo. Platio sam ga u original pakovanju 49evra. Tako da ce on da me kosta sa dekodiranjem oko 150evra. Sto i nije mnogo jer je telefon strava.
Angel_Of_Darkness, posle treceg pokusaj,normalno ako je ne tacan sa telefonom mozes jedino da igras fudbal,kosarku,a najbolje vaterpolo
Salu na stranu,taj telefon ne moze vise da se otkljuca,tako da je ovde prakticno neupotrebljiv!
MOZE da se otkljuca i tada,ali mora da mu se prvo odradi reset code counter-a,sto verovatno i Dejan moze da odradi a rade i neki likovi preko grane,samo im platis neku finu lovu i dobijes sve sto treba!!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.