Problem sa porukama na x210

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 29. Jan 2007. 19:11

Problem sa porukama na x210

Post od milankol »

Desava mi se vec par puta da imam u inboxu oko 100 poruka (sms) i da ugasim telefon, a kad ga opet upalim da bude obrisano nekih 50ak poruka, bez upozorenja, bez icega... da li se nekome desavalo slicno vec, ili ima neko resenje? Nosio sam telefon u servis, i tamo kazu da je to normalno da se desava (!?) sto mi je malo cudno... takodje, hoce da resetuju telefon, ali ja iskreno ne vrujem da ce to pomoci...

Hvala na bilo kakvom odgovoru!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa mozda ce fleshom da se isprave neki bagovi...Shto se tiche brisanja verovatno dostigne neki svoj limit i nema memorije vishe pa ih brishe... :unsure:

milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od milankol »

al kakav crni limit kad ima memoriju za 200 poruka, a stigne jedva do 100, tj nije ni imao sto, bude oko 90 :(

Jos jedno pitanje, moze li taj telefon da primi virus, posto nema bluetooth, a ni operativni sistem koji moze da se menja, nego... fabricki? ili to nema veze?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ma najvishe virusa ima za Symbian telefone tako da ne treba da brinesh,mislim mozesh ti da primish virus preko mms-a ali opet,ti imash s40 ne bi trebao da brinesh toliko o tome..

milankol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od milankol »

pa pitam to zato sto mi stalno u servisu pricaju kako sam zakacio virus, sta god da se desi sa telefonom... a i takodje mi ne deluje normalno da telefon sam od sebe (bez ikakvog upozorenja) izbrise 30-40 poruka... zasto??? sta ce mu ta memorija, bas od poruka, kad (ako je vec dotle doslo) nemam npr nista od zvukova, 3 slike imam... itd, znaci skoro sva ostala memorija je slobodna bila osim za poruke... tu mi nesto smrducka ;)

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Mozda neka fabricka greska u softveru... flesuj ga,pa vidi... mozda je 50 poruka limit na kartici,zavisi od toga gde ih cuvas... mada u tom slucaju ne bi ni mogao da strpa vise na karticu... :|

Odgovori