Desava mi se vec par puta da imam u inboxu oko 100 poruka (sms) i da ugasim telefon, a kad ga opet upalim da bude obrisano nekih 50ak poruka, bez upozorenja, bez icega... da li se nekome desavalo slicno vec, ili ima neko resenje? Nosio sam telefon u servis, i tamo kazu da je to normalno da se desava (!?) sto mi je malo cudno... takodje, hoce da resetuju telefon, ali ja iskreno ne vrujem da ce to pomoci...
Hvala na bilo kakvom odgovoru!
Problem sa porukama na x210
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
pa pitam to zato sto mi stalno u servisu pricaju kako sam zakacio virus, sta god da se desi sa telefonom... a i takodje mi ne deluje normalno da telefon sam od sebe (bez ikakvog upozorenja) izbrise 30-40 poruka... zasto??? sta ce mu ta memorija, bas od poruka, kad (ako je vec dotle doslo) nemam npr nista od zvukova, 3 slike imam... itd, znaci skoro sva ostala memorija je slobodna bila osim za poruke... tu mi nesto smrducka