da li je moguce dekodirati nokiju N80 , gde i za koliko novaca?
Drugar prodaje za 200E ali nije dekodirana ...
da li se isplati ?
N80
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Baš se i ne isplati, kad sabereš sve, malo više će te izaći nov telefon. Probaj da spustiš cenu, reci drugaru da ti treba još 100€ za dekodiranje...
viewtopic.php?t=9900
viewtopic.php?t=9900
● PRAVILA FORUMA ●
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
ti vertu ko da si s marsa pao pa neznas za bb5 , da li bre ima jos neko ko zna da upali komp, ode na internet , ima mobilni telefon a da nezna za bb5 i da jos ne zna ni za kaljevica, bruka bre bruka. i sto bi brate mi bili zaostao narod pa jedino mi imamo kaljevica i jedino mi dekodiramo bb5, ej bre koliko sam hrvata i madjara odrao za dekodiranje bb5 telefona , pa to kod njih nema.
Phone market
sve za vas mobilni telefon
phone market, slazem se to je Srpski Brend,ziveo nama Dejan Kaljevic i hvala mu sto preko njega moze da se uzme para i sto nam je omogucio da kupujemo telefone skidane sa mreza po duplo jeftinijim cenama nego u nekoj normalnoj Evropskoj zemlji u koju nezadrzivo srljamo!!!!
Bas bih voleo da vidim kad bi imali N80 i ostale BB5 da vam nije njega i ovakve lopovske drzave koja dozvoljava prodaju istih telefona skidanih sa mreze,svako van bare se krsti kad vidi N80 sa TIM mreze i da nemas nikakve veze sa TIM mrezom vec koristis 63/64 i telefon kupljen u radnji u Srbiji uz racun i garanciju.
vertu, tebi savetujem da u bilo kom pretrazivacu ukucas Dejan Kaljevic ili posetis sledeci link ako razumes Engleski
http://users.net.yu/~dejan/
Bas bih voleo da vidim kad bi imali N80 i ostale BB5 da vam nije njega i ovakve lopovske drzave koja dozvoljava prodaju istih telefona skidanih sa mreze,svako van bare se krsti kad vidi N80 sa TIM mreze i da nemas nikakve veze sa TIM mrezom vec koristis 63/64 i telefon kupljen u radnji u Srbiji uz racun i garanciju.
vertu, tebi savetujem da u bilo kom pretrazivacu ukucas Dejan Kaljevic ili posetis sledeci link ako razumes Engleski
http://users.net.yu/~dejan/
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
na zalost u bliskoj buducnosti sto se prodaje tice bice velikih problema. sto se tice dekodiranja toga ce uvek biti, za to se ne sekiram . ali prodaja ce biti znatno iskontrolisana od nadleznih organa i tu nece biti zajebancije. sve sto bude imalo bilo kakav logo nekog brenda podlegace zakonu o intelektualnoj svojini i tu ce biti velikih problema. zbog toga mnogi ljudi koje ja znam se preorjentisu sa prodaje na servis.
Phone market