Samsung Z500

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
zamlata
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 16. Mar 2007. 17:22

Samsung Z500

Post od zamlata »

Skoro sam uzeo z500 i interesuje me da li samo meni slobo drzi baterija ili mu je tako standardno. Hvala unapred svima

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

zamlata, pa samsung generalno ima slabije baterije,jos ako ti je ukljucen 3g,tek ti je onda vuce!
Znaci da bi makar malo produzio vek,smanji brightnes ekrana,iskljuci umts mrezu....
Uostalom koliko ti traje?
D500&E71

zamlata
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zamlata »

Jedva dan i po. i To je mnogo. Bas ga ne koristim jer se brzo trosi. Za jedan dan na tom telefonu imam 10 cimanja i 5 poruka i on se brzo istrosi. U gornjem delu ekrana pise samo g a ponekad 3g. Kako to da iskljucim?

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

zamlata, pa ne mogu ti sada bas tacno reci,ali trebalo b i da je u setings => network => pa tu pogledaj jel imas opciju biranja bend (ili tako nesto,trebalo bi da ima gsm tj 900/1800 ili 3g,tj umts only....),procackaj malo.
A uostalom verovatno si uzeo polovan fon,pa mu je riknula baterija,kupis novu (10e max)
D500&E71

zamlata
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zamlata »

Kazi mi otprike koliko treba dugo baterija za ovaj telefon da traje. Neko prosecno trosenje. vidim da se svi zale na njihove baterije. skoro sam kupio novu za nokiu 3100 fabricki bakovana, vakumirana, niko nije mogao da je prethodno koristi, i ona mi jedva drzi dan i po.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

zamlata, pa nemam pojma,na vecini samsunga baterija traje oko 2 dana uz neko prosecno koriscenje i ostale osrednje uslove(kvalitet mreze......)
D500&E71

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Ma skoro kod svih samsunga baterija traje 2 dana sa nekim normalnim koriscenjem(bez muzike i klipova)... moze i duze ako ti samo stoji na stolu i ne radi nista :D

zamlata
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zamlata »

Ok ako je tako. Nego jel zna neko sto se slabije cuje mp3 postavljem kao zvono. Kakva treba pesma da bude da bi se lepo cula.

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Pa nda d600 se lepo cuje,samo sto prvih 3,4 sekunde krene bas tiho,a onda krene da se drekenja... osim ako sam kvalitet pesme nije smanjen.

zamlata
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zamlata »

Tako je bas kod mene. Koliko vidim samsung na svim skoro telefonima ima iste probleme. Je si flesovao svoj telefon. Ja i ne znam sta je to samo kazu da ce ti bolje raditi telefon.

Milos M.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Okt 2006. 17:53

Post od Milos M. »

Jel moze pomoc za ovaj model.Da li se moze samostalno ubaciti srpski meni u telefon ?
Unapred zahvalan
HTC Touch Diamond

Odgovori