nokia3650-mmc???

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
6Pack
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Postovi: 25
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2004. 16:15

nokia3650-mmc???

Post od 6Pack »

imam 3650,sa oznakama NHl 8,v 2.50(finska)moze li MMc od 128,sada sam na 16.hvala

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Postovi: 643
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Lokacija: SRBIJA***Beograd

Post od popste »

Naravno da mozes!!! Imao sam pre Nokiu 3650, i u njoj sam koristio karticu kapaciteta 256 MB bez ikakvih problema. Inace ona ti kosta oko 60 kod nas. Sada imam nokiu 6600 i koristim mmc karticu od cak 1 GB, i radi bez problema. Inace, kod nas je nema u prodaji siguno, a ja sam je kupijo na internetu preko e-baya. I 3650 ti takodje podrzava 1 GB isto kao i 6600, tako da slobodno mozes da stavis

6Pack
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Postovi: 25
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2004. 16:15

hvala

Post od 6Pack »

mene je samo zbunilo to sto se pominju razni softveri,znaci da 2.50 nije nikakav problem?

poglavica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Postovi: 25
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 12:58
Lokacija: *.pirot.yu
Kontakt:

Post od poglavica »

I ja imam isto 3650 sa 2.50 firmware-om, a hocu da uzmem MMC od 256, da li moram da flash-ujem telefon?
Čemu ovo služi, a uz to i ne radi???

6Pack
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Postovi: 25
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2004. 16:15

odgovor

Post od 6Pack »

Ne znam brate i ja cekam da probam,svi mi kazu da moze posto Nokija garantuje do 128mb.

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Postovi: 460
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ma pusti ti to.... U krajnjem slucaju ako budes imo probleme, podigni mu verziju software-a... :wink:
.:BizNet:. .:Novo ime komunikacije:. http://www.biznet.rs

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Postovi: 643
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Lokacija: SRBIJA***Beograd

Post od popste »

Veruj mi nema veze sa softwerom. Ako on hardverski cita (a kod mene je citao bez problema) onda radi. Inace Nokia garantuje do 128 zato sto u ponudi nema veci kapacitet, odnosno ne pravi vece kartice. Ako cita MMC, onda mora da cita sve bez problema.

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Postovi: 460
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ne bih rekao da toliko nema veze sa software-om... Neki su se zalili da im starije verzije software-a prave problem sa vecim MMC-ovima...

Nisam se sam uverio u to, ali su srecni i zadovoljni otisli iz servisa nakon sto smo im podigli verziju software-a... 8)
.:BizNet:. .:Novo ime komunikacije:. http://www.biznet.rs

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Postovi: 1159
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Lokacija: Digital Underground

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Gde kod nam mogu da se kupe MMC kartice sa 256mb ili vece, i koliko koshtaju?

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Postovi: 643
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Lokacija: SRBIJA***Beograd

Post od popste »

Ja sam kod nas nasao najveci kapacitet od 256 MB, i mislim da nema vecih ovde. Inace ja sam moju karticu kupio pre oko 5-6 meseci u MB-Softu i kostala je 62 evra. Ne bih da mnogo reklamiram, ali adresu ne znam pa je nadji u oglasima. Nalazi se posle Brankovog mosta sa strane starog grada, ali vec sam rekao da ne znam tacno adresu.

Miškoni
Administrator
Administrator
Postovi: 4095
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Alpha G850F
:: iPhone 4S
Lokacija: Beograd

Post od Miškoni »

Borise, jedno pitanjce: koja je poslednja verzija firmvera/softvera za 3660? Volim da sam u toku, ne informativno naravno, nego tehnicki. Znam da ne znaci uvek najnovije-najbolje, ali uglavnom se isprave raznorazne bubice i zackoljice, uostalom, Nokia ne bi ni izbacivala novije verzije da su bas nepotrebne ili beskorisne. Kad zatvore projekat, to je to, bolje ne moze (ili moze, ali to tad vise nije bitno, jer je podrska za neki model zavrsena). Pa? :?: :?

fića
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Postovi: 42
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2004. 10:14
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Post od fića »

Možeš i od 1GB

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Postovi: 460
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ne drzim sve verzije u glavi, za to treba da pogledam u srevisu, ako se setim... :roll: Ali videcu ti ovih dana, pa cu ti javiti...

Znam da su se ljudi dolazili i zalili na neku verziju, tj, nije to verzija, nego je software sa mreze, koji ima podmeni na nemackom, koji ne moze da se izmeni ili obrise... :x
.:BizNet:. .:Novo ime komunikacije:. http://www.biznet.rs

Miškoni
Administrator
Administrator
Postovi: 4095
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Alpha G850F
:: iPhone 4S
Lokacija: Beograd

Post od Miškoni »

Vazi, ako ti nije problem, pogledaj, a taj podmeni na nemackom sam imao i ja, mob mi je dosao sa instaliranim softverom za Orange mrezu, verovatno iz Austrije. Ali se bez problema uklanja jednostavnom uninstalacijom. Ako nece tako, zbrise se iz nekog fajl menadzera i pa-pa. :wink:

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Postovi: 90
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49
Lokacija: Beograd

Post od jevrem »

A koliko kosta od 1mb (ako se moze naci)?

fića
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Postovi: 42
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2004. 10:14
Lokacija: Beograd
Kontakt:

Post od fića »

Od 1 MB nisam čuo da postoji , a neznam štaće ti kad u fonu imaš od 32MB . Verovatno si mislio na 1 GB , ali obrazloži pitanje .

boki
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Postovi: 35
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2004. 19:20

Re: nokia3650-mmc???

Post od boki »

6PACK napisao:imam 3650,sa oznakama NHl 8,v 2.50(finska)moze li MMc od 128,sada sam na 16.hvala
Naravno da moze samo je pre kupovine isprobaj, jer neke MMC kartice telefon jednostavno ne prepoznaje.
Ja sam imao verziju softvera 2.5 u medjuvremenu sam je flesovao na 4.13 jer sam imao START UP FAILED problem, kada skines bateriju dok je telefon ukljucen, sto je verzijom 4.13 izbegnuto.

Odgovori