N6600 u vezi softvera...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 161
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

N6600 u vezi softvera...

Post od mikilegenda »

Ovako...interesuje me da li je moguce ubaciti na 6600 neki drugi softver da podrzava mp3 npr od nokie3660? 8) :unsure: :)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Postovi: 1355
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

A nokia 3660 kao podrzava mp3? Covece da sam znao ne bi kupovao onda u ono vreme 3650...ali sta se moze bili smo mladi i neiskusni...
Naravno da ne moze cuo sam price da moze da se ubaci neki jaci symbian ali niakda nisam to video 8)
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Postovi: 1733
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mikilegenda, nije moguce, zato sto je svaka verzija drugacija, tj. prilagodjena je konkretnom telefonu (cak i ako su obe 7.0, 8.0...)

pozdrav...

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 161
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

b_udder, kako npr moj drug ima na v600i softver od k600i ? a 6600 i 3660 su dosta bas dosta slicne... :dry:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Postovi: 1355
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Prvo 6600 i 3660 su kao nebo i zemlja, drugo sony ericsson moze da dozvoli sebi hibride...ako nisi primetio oni izbace na trziste 5 istih telefona s drugacijim softvare-om, tako da je jos od vremena t28 mogao da se menja softvare u t29 cini mi se..... pa evo kako k750 moze da se flesne da bi dobio walkman softvare 8)
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Postovi: 1733
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mikilegenda, izgleda da su SE telefoni dosta fleksibilniji po tom pitanju... cak nema veze ni sa Symbianom posto recimo p900 moze da se flesuje u p910, medjutim kod Nokija to (jos) nije moguce koliko ja znam...

pozdrav...

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 161
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

znaci nikakve sanse nema da se moze ubaciti neki jaci softver koji podrzava mp3?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Postovi: 1733
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mikilegenda, nema ..... ali zato mozes da ubacis neki program ili mozda kodek koji podrzava mp3 ... pretrazi malo forum i naci ces sigurno...

pozdrav...

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 161
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

ma znam za ubacivanje programa,a to sam mislio da radim da bi mogao mp3 da stavim za zvono.. :wink: 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Postovi: 5064
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z
Lokacija: Jagodina

Post od VeNoM »

čekaj da li tebi treba program da puštaš mp3 ili pak da ti fon zvoni kao alarm mp3???imaš programe u oba slučaja i ne moraš updateovati SW
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 161
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

meni treba nesto(kako god se zvalo) samo da mogu da stavim mp3 za melodiju zvona! :wink:

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 195
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14
Lokacija: Novi Pazar

Post od Ertan »

Kada sam ja imao Nokiu 6600 ovo sam resio tako sto sam mp3 pesmu koju zelim da postavim kao zvono konvertovao u .wav format. A na Nokiji 6600 .wav moze da se postavi kao zvono. Jedini problem je sto .wav zauzima mnogo vise memorije od mp3, pa ces zato morati da predhodno iseces deo pesme koji zelis da postavis kao melodiju. A kako ti za melodiju i ne treba nesto duze od 20-30 sekundi ovo i nije neki problem ;)
Mada sam video da su neki pominjali program pomocu kojeg mozes da i na Nokiji 6600 postavis mp3 kao melodiju. Ali nisam siguran kako to funkcionise i da li taj program moras da drzis stalno upaljenim :?

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Postovi: 1355
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ertan, ne mora program biti stalno upaljen ali ima neke 2-3 sekunde zakasnjenja za vibracijom kad te neko zove....to je mene mnogo nerviralo :x
Kako sam imao karticu od 512mb, jednostavno sam konvertovao celu pesmu u mono wav i ona bi zauzela oko 20mb, nije strasno...pogotovo sto sad karticu 512mb mozes da kupis za 1500din 8)
5130+Koss the plug....

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Postovi: 195
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14
Lokacija: Novi Pazar

Post od Ertan »

Masterokrata, pretpostavio sam da ima neko zakasnjenje. Mislio sam da ima zakasnjenje cak i sama melodija iz prostog razloga sto kod Symiban telefona cak i sa "normalnom" melodijom ukoliko te neko cimne i odmah prekine ne cuje se zvono. Pretpostavljam da taj program pravi odredjene procese sto moze dodatno da uspori telefon. Tako da mislim da je najbolje resenje konverzija mp3 u wav ;)

BigBadWolf
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Postovi: 7
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 02:56

Post od BigBadWolf »

A mozesh da preko fajl menadzera u PC Suite-u da kopirash bilo koji .mp3 na svoju 6600 i on ce se automatski konvertovati u .wav i to neki osiromasheni .wav koji ne zauzima mnogo prostora, i tada to mozesh staviti kao zvono ili whatever. 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Postovi: 4095
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Alpha G850F
:: iPhone 4S
Lokacija: Beograd

Post od Miškoni »

BIGBADWOLF napisao:on ce se automatski konvertovati u .wav i to neki osiromasheni .wav koji ne zauzima mnogo prostora
IMA ADPCM wav... 4bit-ni umesto 16bit-nog...

Odgovori