Test: Samsung Galaxy M20

Srednji model u okviru nove pristupačne Galaxy M serije
04:00 h - 26.04.2019
Test: iPhone SE (2020)
Najnoviji model Apple iPhone SE (2020) zasnovan je na iPhone 8 modelu vizuelno. Možemo reći da je iPhone SE 2020 u stvari iPhone 8, izgrađen sa kompon...pročitaj
Test: Huawei Honor 30 Pro+
Krajem aprila počela je sa prodaja linije Honor 30 koja je uključuje Honor 30, Honor 30 Pro i Honor 30 Pro+ modele. Honor 30 Pro+ je vodeći uređaj sa ...pročitaj
Test: Samsung Galaxy M11
Samsung Galaxy M serija je najpristupačnija Samsung Galaxy serija uređaja, fokusirana je na internet prodaju, a minimalni marketing odlikuje maloproda...pročitaj
Test: Xiaomi Redmi Note 9S
Kao što znamo, Redmi je Xiaomijev podbrend, što znači da je reč o jeftinijim uređajima prilagođenoj mlađoj populaciji i njihovim potrebama. Na zvaničn...pročitaj
Test: Xiaomi Mi 10 Youth 5G
Test: Xiaomi Redmi Note 9
Test: OnePlus 8 Pro
Test: Galaxy S20 Ultra 5G
Test: Huawei P40
Test: Samsung Galaxy A31
Test: Huawei P40 Lite
Test: Samsung Galaxy S20
Test: Samsung Galaxy Note10 Lite
Test: Huawei Honor View30 Pro
Test: Samsung Galaxy A71
Test: Samsung Galaxy A01
Test: Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Samsung Galaxy S20, S20+, Ultra
Test: Samsung Galaxy S10 Lite
Test: Asus ROG Phone II
Bezbedan, automatizovan i energetski efikasan dom u vašem džepu
Život je nepredvidiv i dinamičan. Izlasci iz stana u žurbi. Pitanje šta vaša trogodišnja ćerka radi sa bakom dok ste vi na sastancima. Neplanirano zadržavanje na poslu posle kog su vam potrebni samo rashlađen stan i već spremna kafa. Vipov Smart Home sistem vam omogućava da nosite svoj dom u džepu i kontrolišete svaki kutak vašeg domaćinstva čak i kada ste kilometrima daleko.

Zahvaljujući Vip Smart Home rešenjima, sa svog pametnog telefona ili tableta imate mogućnost da upravljate rasvetom, klimatizacijom i utičnicama na koje su prikačeni vaši električni aparati, dok grejne i rashladne uređaje možete uključivati u skladu sa vremenom koje ćete provesti kod kuće. Vip Smart Home vam omogućava da putem video nadzora pazite na vaše najmlađe, ili najstarije, koji takođe mogu da vas kontaktiraju u hitnim slučajevima uz pomoć SOS daljinskog. Još neka pametna sigurnosna rešenja zahvaljujući kojima možete biti mirni kada napuštate dom jesu alarmna sirena i senzori za dim koji čim detektuju signal šalju notifikaciju.

Drugim rečima, vaš dom radi za vas, gde god se nalazili. Paketi u Vipovoj Smart Home ponudi razlikuju se po funkcionalnosti, a u svakom trenutku možete oplemeniti vaš dom novim pametnim rešenjima.
10:38 h - 30.07.2020
Pravi je trenutak da se vrate dobre stvari
Vraćaju se dobre stvari. Nezaboravni trenuci sa prijateljima. Odlazak u kancelariju. Kafa u omiljenom kafiću. Boravak u prirodi. Dugi zagrljaji. Sloboda. Da možemo baš sve što poželimo. I više od toga.

Sreća je u malim stvarim, a upravo njih često zaboravljamo. Pravi je trenutak da dopisivanje postane nešto više i da podelite osećanja sa nekim ko vam se već dugo dopada. Da se čujete sa prijateljima, obujete omiljene patike i prošetate gradom, jer ništa ne može da zameni radost na licu kada se vidite. Da javite porodici da ovog petka izlazite ranije sa posla, spakujete korpu za pinkik i uputite se u prirodu. Da se jednostavno prepustite trenutku.

U želji da ti ovog leta omogući da sve svoje planove sprovedeš u delo vraća se Vip NEO2 tarifa sa neograničenim brojem minuta i poruka ka svim mrežama, uz 2GB interneta za samo 999 dinara mesečne naknade.

Da li si spreman da počneš nešto NEO?
04:48 h - 4.06.2020
Telenor Smartić satić
Smartić satić je GPS-GSM sat i uređaj nove generacije, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog deteta uz pomoć mobilne aplikacije. Od sada uz dečiji sat odaberite i novi Smartić tarifni paket. Više informacija na telenor.rs sajtu.
08:44 h - 1.06.2020
MTS VoLTE usluga
Od 1. jula 2020. godine, usluga VoLTE je dostupna korisnicima koji potpišu novi ugovor za Omorika ili Soko tarifu. Usluga VoLTE (Voice over LTE) je standard u mobilnoj telefoniji, koji obezbeđuje da se govorni pozivi realizuju preko 4G LTE mreže. Omogućava znatno bržu uspostavu veze, bolji kvalitet zvuka, kao i razgovore i korišćenje Interneta u isto vreme, pri čemu se za korišćenje usluge ne plaća dodatna mesečna naknada. Više informacija na mts.rs sajtu.
07:37 h - 10.05.2020
VIP onlajn kupovina koja pruža više
Ljubitelji digitalnih tehnologija već su odavno upoznali prednosti onlajn kupovine. Kao osnovne prednosti se ističu ušteda vremena i mogućnost kupovine 24/7, kao i ušteda novca, usled brojnih akcija koje važe samo u virtuelnom svetu. Skora dešavanja sa pandemijom približila su ovaj koncept kupovine široj populaciji, pa tako istraživanja pojedinih agencija pokazuju da je tokom poslednja dva meseca više od 60% stanovnika Srbije obavljalo svoje kupovine putem interneta.

Onlajn usluge u Vipu već dugo prevazilaze najprostiju online kupovinu jer možete samostalno uradili mnogo složenije procese iz udobnosti svog doma, ili u hodu koristeći svoj mobilni telefon. Osim potpisivanja novog ili produžetka postojećeg ugovora sa uređajem, prenosa broja u Vip mrežu, dodavanja uređaja postojećeg ugovoru, kupovine dodatne opreme na rate, jednostavno možete platiti račun, pogledati specifikacije računa, uplatiti dopunu, kupiti neki tarifni dodak ili poslati uređaj na servis.

Sve navedeno i više od toga možete uraditi koristeći MojVip usluge. Ukoliko se opredelite za kupovinu putem Vip online prodavnice, na raspolaganju vam je veliki broj i posebne ponude uređaja samo za ovaj vid kupovine, a uz svaki poručeni telefon dobijate i besplatnu personalizovanu masku. Sve NEO i intarifa korisnike čeka i dodatni 1GB za surf tokom 24 meseca ugovorne obaveze. Kupovina je brza i sigurna, plaćanje možete izvršiti platnim karticama ili pouzećem. Ukoliko se opredelite za kupovinu bez rata, dobijate i specijalni popust od 10%.

Sigurna kupovina. Besplatna dostava.
03:54 h - 5.05.2020
Vip KućniNet paketi
Jednostavno rešenje u vidu neograničenog surfa u 4G mreži stiže iz Vipa. Uz KućniNet pakete uvek ćete biti online, čak i ako potrošite sve gigabajte dostupne po maksimalnoj brzini. Super jednostavna Plug / Play instalacija je sve što je potrebno da biste aktivirali Wi-Fi mrežu, koju može koristiti i za do 32 uređaja.

Bilo da vaš posao obuhvata grupne sastanke, konferencije, upload ili download sadržaja, KućniNet će biti vaš glavni partner. Na kraju dana, još par sati, a i gigabajta, možete iskoristiti za uživanje u omiljenom filmu ili seriji.

Da biste postali KućniNet korisnik, potrebno je samo da posetite vipmobile.rs i poručite paket koji će vam biti dostavljen na adresu. To je sve. Uzmeš. Uključiš. KućniNet.
10:40 h - 16.04.2020
Za lakše učenje na daljinu
MTS omogućio besplatan pristup edukativnim sajtovima i aplikacijama. U vremenu kada smo svesni značaja brige o sebi i bližnjima, rad od kuće i učenje na daljinu dobijaju sve veći značaj. Kako bismo vam olakšali i upotpunili vreme koje provodite kod kuće obezbedili smo vam podršku za učenje na daljinu, tako da od sada možete besplatno da pristupate različitim edukativnim sadržajima, kao i različitim aplikacijama za komunikaciju, bez dodatnog tarifiranja saobraćaja za korišćenje mts mobilnog interneta. Više informacija mts.rs.
23:42 h - 25.03.2020
Telenor Pet Tracker
Pet Tracker je uređaj pomoću kog uvek možeš da znaš gde se nalazi tvoj kućni ljubimac. Uređaj se lako kači na ogrlicu, a dovoljno je lagan da ne zasmeta tvom ljubimcu prilikom kretanja. Uz ugrađeni GPS koji je putem aplikacije povezan sa tvojim telefonom uvek možeš da pratiš svog ljubimca! U aplikaciji odredi koja mu je sigurna zona za šetnju i stići će ti notifikacija ako je napusti. Više informacija na telenor.rs sajtu.
08:25 h - 1.01.2020
Srećna 2020. godina
Ispunite lepim trenucima i ostvarenim željama svaki dan u novoj 2020. godini. Budite srećni, zdravi i nasmejani! Srećna Vam Nova godina!
18:59 h - 31.12.2019
VIP 2000. bazna stanica
Kompanija Vip mobile nastavlja da investira u tržište Srbije, povećava kapacitet i pokrivenost mreže, pa je tako nedavno izgradila i svoju 2000. lokaciju sa baznim stanicama mobilne telefonije. Pokrivenost stanovništva Srbije brzom Vip LTE mrežom sada iznosi 97 procenata. Odlično korisničko iskustvo potvrđuje i nezavisno testiranje RATEL-a i kompanije Systemic PAB, čiji rezultati govore da Vip ima najbolju mrežu za prenos podataka u Srbiji. Imajući u vidu rastuće potrebe za korišćenjem podataka, kompanija Vip mobile nastaviće da ulaže u razvoj infrastrukture, kvalitet i kapacitet mreže, kako bi ispunila buduća očekivanja svojih korisnika.
12:43 h - 7.05.2019
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.
Uslovi korišćenja Mail: mobilnisvet.com@gmail.com - Sva prava rezervisana. © 2003-2020