KUPI
ISTRAŽI
RAZMENI
PREUZMI
BRZA PRETRAGA
Model telefona

Samsung
Galaxy J3 2016 J320


 
Važna napomena: Sve cene objavljene na sajtu su informativnog karaktera, obavezno proverite svaku cenu telefonom.
  CENOVNIK NOVIH APARATA
Firma  Telefon - Adresa maloprodaje Izmena Cena sa PDV* L C
23.feb 153
  011 / 344.41.75 - Bul. Kralja Aleksandra 88-90 23.feb 153
  011 / 218.00.29 - T.C. Sremska, Maršala Birjuzova 2-4 23.feb 153
  011 / 26.888.22 - Balkanska 45 23.feb 153
  011 / 630.69.99 - Jurija Gagarina 14G 23.feb 153
23.feb 153
  011 / 323.04.91 - Bul. kralja Aleksandra 56 23.feb 153
  011 / 268.86.83 - Balkanska 20 23.feb 153
  011 / 755.22.51 - Požeška 150A 23.feb 153
  011 / 386.18.73 - Braće Nedić 22 23.feb 153
  011 / 26.10.992 - Dubrovačka 2A, Zemun 23.feb 153
23.feb 153
23.feb 153
  011 / 718.45.25 - TC Enjub, blok 45, lok.149 23.feb 153
  011 / 361.10.10 - Sarajevska 40, lok. 7 23.feb 153
  011 / 26.82.806 - Balkanska 35 23.feb 153
  011 / 362.08.46 - Balkanska 24 23.feb 157
  061 / 22.22.143 - Lomina 5, T.C. Zeleni Venac lok. K10 23.feb 178
  011 / 3564.615 - TC Bazar Vidikovac, I sprat, lok. 1.27 23.feb 178
  011 / 322.53.64 - Despota Stefana 20 23.feb 178
  011 / 30.88.666 - Vojislava Ilića 51 23.feb 178
  063 / 87.47.275 - Bul. Kralja Aleksandra 24 23.feb 178
Pošaljite svoje kritike : L-nemaju na lageru / C-netačna cena  

  SPECIFIKACIJA
Osnovno
Market
Status : Aktuelan
Model : Galaxy J3 2016 J320
Mreže : 850Mhz, 900Mhz, 1800Mhz, 1900Mhz, 2100Mhz, HSDPA, LTE,
Kućište
Dimenzije : 142.3 x 71 x 7.9 mm
Težina : 138 grama
Oblik : touch-screen,
Procesor
Procesor : Quad-core Cortex-A7
Takt : 1500 MHz
Baterija
Vrsta : Li-Ion
Kapacitet : 2600 mAh
Ostalo
Ostalo : vibracija, akcelerometar,
Ekran
Glavni
Tip : Super AMOLED
Veličina : 5 inča
Broj boja : (24-bit) 16.777.216 boja
Rezolucija : 720x1280 piksela
Ostalo : osetljiv na dodir,
Kamera
Glavna
Orijentacija sočiva : sa zadnje strane
Broj piksela senzora : 8 megapiksela
Rezolucija videa : (720p) 1280x720 piksela,
Ostalo : video zapis, blic, autofokus,
Pomoćna
Orijentacija sočiva : sa prednje strane
Broj piksela senzora : 5 megapiksela
Zvuk
Reprodukcija
Format melodija : mp3, wav,
Ostalo : spikerfon, fm radio prijemnik,
Memorija
Operativna
RAM : 1536 MB
Interna
Kapacitet : 8192 MB
Eksterna
Podržani formati : microSD (Trans Flash),
Maximalno podržano : 131072 MB
Softver
Operativni
sistem
Vrsta : Android
Verzija : v5.1
Podržani formati : aac, wav, mp3, mp4, flac, H.264,
Funkcije
Osnovne : kalkulator, kalendar, štoperica, alarm,
Komunikacija
Lokal
Kablom na : USB 2.0 port, 3.5' audio,
Bežično : bluetooth 4.1,
Udaljeno
Prenos podataka : GSM (9,6 Kb/s), GPRS (115 Kb/s), EDGE (236 Kb/s), HSDPA, LTE,
Podržane tehnologije : SMS, EMS, MMS, WiFi, GPS, GLONASS,

  KOMENTARI
Formular za dodavanje Vašeg komentara
Ime :   
Na komentarima NIJE DOZVOLJENO: ubacivanje linkova u tekst, psovanje, vređanje, VELIKA SLOVA, lične poruke, reklamiranje, cene u zemlji/inostranstvu, spominjanje admina. Sistem blokira komentare koji sadrže nepoželjne reči, preporučujemo da kopirajte tekst komentara pre slanja, specijalno kada kucate duži komentar. Ukoliko Vaš komentar ne zadovoljava zadata ograničenja, preporučujemo Vam da posetite forum sajta.
  P O S L E D N J I H   2 5   K O M E N T A R A
23.02.2017 :: 00:48 h :: IP > 109.92.84.140 :: 1648442
dali je neko imao problema sa signalom? da je jako slab signal,crta dve,i onda nedostupan nema mreze?meni se to desava slab signal,kad prebacim karticu u drugi telefon pun signal?ss90
22.02.2017 :: 20:21 h :: IP > 178.221.228.206 :: 1648419
Za aleksandra. ako ima pokrivenost za lte mrezu,pogledaj dali si odabrao lte-4g,3g,2g,ako jesi onda ti mreza ne dobacuje. vidi dali drugi korisnici imaju isti problem. Ovde je prosle godine vec bila rasprava da tel ne valja,valja tel ali u nekim delovima srbije mts i vip, prosto ne rade kako treba.Nisam protiv tih mreza,ali imaju problema sa4g.negde cak i sa 3g. Opet bio sam u jednoj banji,radio je samo mts,tako d sam morao da kupim njihov pripejd broj.Drugi operater vip imao je mesec dana sve besplatno,bio sam odusevljen kako je radio, da nisam bio vezan ugovorm presao bih kod njih. Prosla je akcija,mom sinu se dopalo kako radi,presao u vip i zazalio,sad ima isti problem kao i ti a uzeo je p9 lite,koji je za ovaj tel ipak masina a ima isti problem.Ovaj samsung sam kratko koristio i ja,poklonio sam ga cerki jer mi se tresu ruke a kamera je osetljiva na to evo cerka pravi divne slike.Inace zivim u St.Pazovi.jugoslav
22.02.2017 :: 14:48 h :: IP > 212.69.21.168 :: 1648386
Mene zanima ako je neko uzeo ovaj telefon u mtsu da li ima podrsku za 4G/LTE konekciju, posto na mtsovoj mapi pokrivenosti Cacak i Smederevo treba da imaju 4G mrezu medjutim ja samo vidim HSDPA mrezu ili 2G/3G.aleksandar
22.02.2017 :: 08:20 h :: IP > 89.216.19.3 :: 1648338
ima li ikakve sanse da se ovaj model "dotera" bar do zvanicnog 6.0 ili ne?samsung ili sljamsung
21.02.2017 :: 22:35 h :: IP > 178.221.6.48 :: 1648319
Telefon imam desetak dana i sve mi radi normalno kamera je odlicna. Brz je na internetu i na drugim aplikacijama . ZA SVE POHVALE ZA TELEFON OCENA 10/10 marko
17.02.2017 :: 10:07 h :: IP > 212.200.65.206 :: 1647773
Da vidimo specifikacije: procesor sa "cak" 4 jezgra,HD rezolucija ekrana(cist prosek) i zamislite "cak" 1.5GB RAM sa sve vremesnim 5.1 androidom po ovakvoj ceni?! Nema veze vazno je da napred i pozadi pise "Samsung" :Dpp
15.01.2017 :: 16:38 h :: IP > 109.93.138.90 :: 1644136
Koristim ovaj uredjaj nekih 10ak dana.Za pohvalu je ekran koji je stvarno odlican za ovu kategoriju,mnogo je kvalitetniji nego na primer na S3 modelu.Zvuk u slusalici je jako dobar tako da necete imati problema da cujete sagovornika u nekom bucnijem okruzenju.Telefon ne koci i ne zapucava uopste,u najgorem slucaju ima uvek slobodno 300-400mb RAM-a,a najcesce je oko 600mb slobodno.Sto se tice zamerki,tu dolazi na red kamera.Nisam ocekivao nista posebno s obzirom na cenu,ali je stvarno kamera siromasna u poredjenju sa drugim markama ovog cenovnog ranga.Ako kupujete telefon zbog fotografisanja i selfija zaobidjite ovaj model.Recimo na Grand Prime su zadnja i prednja kamera mnogo mnogo bolje.Jos jedna od zamerki je nedostatak led lampice obavestenja i senzora ambijentalnog osvetljenja,no i bez toga se moze.Generalno sam vrlo zadovoljan sa telefonom u odnosu cena kvalitet.Moja ocena 8/10mare
08.01.2017 :: 18:53 h :: IP > 178.221.228.141 :: 1643414
Kamera je odlicna,jedino nesmu ruke da se tresu,mora se paziti da u kadar ne upada velika kplicina svetlosti i poneko ako omasti prstima kameru,slike su lose. Znaci ogorceni komentari su uvek od onih koji previse ocekuju od tel a ne upoznaju ga dobro.jugoslav
02.01.2017 :: 17:01 h :: IP > 46.17.149.81 :: 1642815
Imam ovaj telefon oko 2 meseca, placen je oko 175e, telefon je na oko lep, tanak, veoma brz i u aplikacijama i na netu, ekran je fenomenalan, baterija traje oko 2 dana sa normalnim koriscenjem, zvuk zvona je dobar samo kad je ekran okrenut ka vama inace bude dosta prigusen(alarm je veliki problem, par puta kad sam okrenuo ekran ka dole ili ga nisam cuo ili se alarm nekako sam ugasi!), kamera je prosecna. Odmah po kupovini sam stavio masku i zastitnu foliju, tako da je i posle 2 meseca telefon izgleda kao da je tek izasao iz fabrike. hasana
17.12.2016 :: 22:28 h :: IP > 109.92.144.199 :: 1641329
Uzeo sam telefon, meni se stvarno svidja, bas je brz, dosta aplikacija cuva u pozadini, skoro non stop mi je 650mb slobodno rama, nisam zahtevan korisnik , koristim uglavnom samo instagram, viber, 9gag, facebook msgr yt,, igrice ne igram. Ima dosta lep ekran, kamera nije bas najbolja, napolju po dnevnoj svetlosti je odlica i prednja i zadnja, uvece onako, baterija je ok, igura dan, msm da ce se retko ko pokajati ako uzme ovakav telefonrekt
07.12.2016 :: 20:08 h :: IP > 178.148.212.250 :: 1640187
Telefon je odlican. 2 meseca ga nisam ugasio. Ono sto je najvaznije je odlican ekran i jaka baterija. Kamera uopste nije losa. Ako ste zamastili staklo pozadi oce slike da budu mutne isto kad vam igra ruka. Cak ima manje kasnjenje kad slika nego neki modeli iz S serije. Cim kliknem istog sekunda slika. Ko hoce mogu da mu okacim slike gde kaze da vidi... Jedine mane su 1 dosta te memorije od giga ipo pojede sistem 2 tasteri nemaju pozadinsko osvetljenje ali na to se naviknes... 3 nema svetlosnu signalizaciju za primljene poruke nit kad se punist
27.11.2016 :: 00:58 h :: IP > 77.243.25.247 :: 1639073
Imam ovaj model,bele boje,vidim da se svi žale na ekran,(staklo)koje izlgleda kao skinuto sa prozora,tj.nema nikakve zaštite,ko da držiš casu u ruci i čekaš kad ces da je ispustis,što se tiče performansi:srednja klasa!sasvim korektno,ekrana dobar,kamera solidna,baterija dobra,jedino malo interne memorijegg
26.11.2016 :: 08:32 h :: IP > 178.148.112.138 :: 1639006
Ovaj telefon ima 1 opasnu manu, a to je interna memorija. Trojica kolega kupe baš ovaj model, odmah im ponudi ažuriranje na v.6.0 ali kaže nema dovoljno memorije. Sve prebace na micro sd što je bilo moguće, obrišem im nepotrebne sistemske aplikacije tipa google play novinarnica, chrome, you tube i td., ukupno 10-tak aplikacija, i samo 1 od 3 telefona prihvati instalaciju na 6.0 dok preostala 2 i dalje nemaju memorije i to se ne može ispraviti. Zato preporuka da ne kupujete telefon ispod 16 gb interne, koliko je minimalno neophodno za rad telefona, jer ćete se debelo kajatinele vam otkriva
10.11.2016 :: 11:27 h :: IP > 109.92.162.5 :: 1637605
Meni je pao telefon iz dzepa dirketno na beton, sa strane se dosta ozuljao ali sa ekranom nista nije bilo. A nisam imao nikakvu zasttitu niti bumpersha
30.10.2016 :: 17:44 h :: IP > 93.87.176.200 :: 1636594
Ovaj telefon je krhk i nema nikakvu zaštitu za ekran, tako da su zaštitno staklo i silikon obavezni za njega, osim toga telefon je odličan.darko
30.10.2016 :: 15:55 h :: IP > 78.155.56.104 :: 1636584
Usao sam samo na ovaj sajt, na ovu recenziju, da ispricam nerealan dogadjaj koji se desio prije 10 min, mom drugu nov samsung j3 sa gumenom zastitom plus onom zastitnom folijom ekrana, pao je sa visine od jednog metra na pločice i pukao mu je ekran totalno, sav prosut telefon, ja ne vjerujem koja kineska sprdnja. Inace moj LG Spirit koji je bez zastite prosao sito i reseto, kotrljao se sa stepenica betonskih i nidje tačke na njemu 2 godine. Ovaj j3 je tesko smecebobadilla
15.10.2016 :: 15:28 h :: IP > 93.86.119.29 :: 1635065
Telefon kao telefon,nije loš,ali glavna kamera je užas. Slika uopšte nije izoštrena,kad slikam neki tekst a upaljen blic,vidi se nešto belo oko slova,kamera je jako osetljiva na svetlost. Prevarila sam se oko telefona jer ja baš najviše telefon koristim za fotografisanje. Prednja je odlična,ali kad se slikate,slika ispadne u drugačijem smeru,pa morate instalirati Photo editor da to uredite. Imam ovaj telefon mesec dana,za sada je super što se tiče brzine,baterije i memorije. Jačina zvuka je nula. Na slušalicama odličan zvuk. Sve u svemu,ne sviđa mi se kamera i jačina zvuka.kleopatra
26.09.2016 :: 02:50 h :: IP > 94.189.137.242 :: 1633129
Uzela sam ovaj mobilni preko paketa, sutradan sam ga vratila, jer sam mislila da je problem mutnih slika do tog konkretnog aparata. Bukvalno od deset slika, ne znam da li je jedna bila izostrena. Zamenili su mi za novi mobilni, jer su sami isto videli. Medjutim i sa novim mobilnim, slike su blago receno uzas. Ja ne pamtim ni na starijim mobilnim takvu preosetljivost na svetlo. Ako ima sijalice u prostoriji, taj deo slike bude skroz beo. Uvece nista ne moze da uslika, znaci ne prepoznajete ljude na slikama. Ubedjivali su me da za taj novac ne moze bolje da se ocekuje. Ja sam objasnjavala da moj prethodni Samsung star skoro tri godine, koji ima slabiju rezoluciju od ovog, pravi sto puta bolje fotografije. Pri tom i po danu, boje na fotografijama su katastrofa, bilo kakav izvor svetlosti pravi haos na fotografiji. Znam da kamera nije presudna mnogima, ali ako planirate da nekada nesto uslikate ovim mobilnim, to nije moguce. Uzela sam posle P8 lite, i mnogo sam zadovoljnija. guess
19.08.2016 :: 07:48 h :: IP > 130.180.255.115 :: 1627909
Što se tiče priče J3 vs J5 2016, ne mogu da komentariše J5 2016, ali supruga ima J3 oko 2 meseca i telefon je veoma dobar, elegantan, brz, odličan ekran, odličan blic, dobra kamera po danu, dobra prednja kamera, solidna baterija. Po meni jedina mana je što deluje prično krhk i kada se skine zadnji poklopac deluej kao papir, ali kapiram da je takva cela J serija, mada ništa što silikon i zaštitno staklo za ekran ne rešavaju. A što se tiče priče da je mala razlika u ceni u odnosu na J5 2016 to uopšte nije tačno, preko oglasa razlika u ceni je oko 50e, to je oko 40% viša cena za J5 2016 a to uopšte nije malo.darko
08.08.2016 :: 09:26 h :: IP > 82.145.223.56 :: 1626511
Ovaj telefon ima sve...Ekran kakvog odlikuju uredjaji iz mnogo viseg cenovnog ranga,procesor i ram koji bez problema mogu pokrenuti i preko 30. aplikacija a da pritom i ne oseti.Kamera je solidna,po danu pravi vrlo dobre slike,blic je izuzetno jak i prednja je odlicna za selfije i td.Baterija je takodje odlicna,moze i do dva i po dana da "gura",tu je i rezim super ustede koji je prava stvar kada vam je baterija ispod 5 odsto.8 GB memorije je i vise nego dovoljno,ima sjajno prosirenje na 128 GB.Mane su slabiji zvucnik i izostanak LED diode,ali to je prihvatljivo.Sve u svemu telefon je odlican,jak na svim poljima i moja preporuka svima ;Dnikola
17.07.2016 :: 09:54 h :: IP > 185.42.38.125 :: 1623538
Dobar telefon. Aduti: -izgled,lepsi od J5, -brzina, brzi od P8 lite, -baterija,2600mAh, - displej(5 inc, rezolucija, s.amoled), -RAm od 1.5GB.zoran
08.07.2016 :: 15:43 h :: IP > 178.221.67.169 :: 1622415
Jedan od modela koji me je najprijatnije iznenadio u poslednje vreme. Veoma brz odziv, savrsen ekran, baterija odlicna, solidna kamera sa vrlo jakim blicem. Zameram nedostatak LED diode za notifikaciju i 8 GB interne memorije, sve ostalo cista petica za ovaj cenovni rang.sashko69
29.06.2016 :: 21:55 h :: IP > 109.92.194.88 :: 1621342
Evo,u subotu sam uzeo na ugovor ovaj mob. Prija mi sto je par njih mislilo da je skuplji tel. Inace tel sam prilicno zadovolan. ekran odlican,razgovor preko slusalice odlican,mada preko zvucnika nije bas glasan-razgovor.takodje, fabricke melodije su prilicno tihe,tako da sam ubacio svoje melodije koje koristim na svim tel.jedino mi se nije dopalo da cim ugasis tel,posle ponovnog starta na pocetnim ekranima zaboravi ikonice -aplkacije,naravno ne sve. To sam resio ubacivanjem Nova lancerom i sada radi bez greske. Cak sam uporedjivao sa sinom(ima samsung neo S3)ovaj brze otvara aplikacije. ja koristim dodatnih 33 aplikacije osim fabrickih, tako da baterija izvuce od ujutru do spavanja posto mnogo aplikacija radi u pozadini,verovatno sa manje aplikacija bi duze radio. Igrice ne igram tako da tu ne mogu nista da komentarisem. prilikom pustanja muzike tisi je i od lumie 535 i preko zvucnika i preko slusalica al kad se navikne uopste ne smeta. sto se tice fotografija kamere obe su dobre-kolko novca tolko i muzike. jugoslav
13.06.2016 :: 17:52 h :: IP > 178.221.145.190 :: 1619070
Imam telefon 10ak dana i zadovoljan sam uglavnom, nego mi malo ne stima ova zadnja kamera, kada slikam neki tekst (posto cesto slikam tekst jer mi je to potrebno) skoro uvek tekst bude mutan i nije citljiv, tek iz jedno petog sestog puta ga fokusira kako treba, primetio sam da bukvalno u trenutku kada kliknem da slika on je slika, pa reko mozda zbog toga ne stigne da fokusira dobro, jel ima mozda u opcijama da se to malo bolje podesi?santi
28.05.2016 :: 13:25 h :: IP > 109.245.32.80 :: 1616063
Odlican telefon, ekran i baterija fenomenalni, radi brzo bez kocenja. Sve u svemu ja sam jako zadovoljna.mima
   


Slična cena 
  * maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Cena je izražena u evrima radi       lakšeg snalaženja, plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti. Uslovi korišćenja Mail: mobilnisvet.com@gmail.com - Sva prava rezervisana. © 2003-2017