(nema edit ovde, sorry za dupli post)
Hehe, znači tako, za*ebavaš poštenu sirotinju.Miškoni napisao:Hahaha, trebalo je da se ispišu dve strane da se neko seti da pita "šta je ono?"...![]()
Ubode ga iamivan iz cuga.
Genije!9R94 napisao:Ja tek pre neki dan kad sam bio na forumi preko racunara primetio da sam mobil strucnjak il sta vec, pomislih u sebi "uuuuu al se neko od admina z*****o za ovo"
Još jedan genije!cvoruga napisao:A što se WP moderatora tiče, nema potrebe za tim, jer WP radi dobro i nema bagova.
+1?Martin Mystere napisao:Broj postova je tako nebitna stvar ali bih ja recimo uveo da se na nekim temama tipa vicevi, poslednji filmovi /serije etc. koji spadaju u domen zabave uopšte ne računaju!
Time bi obezbedili i preglednost tema jer već ima onih koji štancaju postove tako što nakon svakog vica ostave ili samo smajli, ili komentare tipa "Dobar", "ahahaha" ili nešto slično a IMHO potpuno nepotrebno i za šta ja uopšte ne vidim smisao.
Oni koji se prepoznaju mogu da se ljute koliko hoće, ali stvarno je tako...
+1Martin Mystere napisao:Broj postova je tako nebitna stvar ali bih ja recimo uveo da se na nekim temama tipa vicevi, poslednji filmovi /serije etc. koji spadaju u domen zabave uopšte ne računaju!
Moze i tako...Miškoni napisao:Isključeno je brojanje postova u Probi i Zoni.