Dorada sajta uskoro počinje
Pravila foruma
Ovaj deo foruma je namenjen raznim obaveštenjima koja se odnose na Mobilni Svet i samo urednici mogu da otvaraju nove teme. Članovi imaju mogućnost komentarisanja ali ne i da naknadno menjaju postove.
Ovaj deo foruma je namenjen raznim obaveštenjima koja se odnose na Mobilni Svet i samo urednici mogu da otvaraju nove teme. Članovi imaju mogućnost komentarisanja ali ne i da naknadno menjaju postove.
Dorada sajta uskoro počinje
Od ponedeljka počinjemo sa radom na doradi sajta, pa očekujte neke nove stvari na sajtu do 1.aprila kada nam je krajnji rok.
Od osnovnih ideja tu su:
-dinamika praćenja cena i broja firmi koje nude telefon tokom vremena
-dodavanje svih kolor varijanti modela sa slikama iz ruke i cenom
-oprema za mobilne telefone grupisana po modelu koji je podržava, sa cenom
-rekonfiguracija prve strane (svakodnevne vesti, bolja organizacija...)
-reportaže/članci o svemu i svačemu
-mini enciklopedija pojmova, mini-uputstva za razne probleme
-wap strana sa kompletnim sadržajima sa web sajta, koliko je moguće
Ako imate neki dobar predlog ili pak nešto treba promeniti, sada je pravi trenutak za to.
Od osnovnih ideja tu su:
-dinamika praćenja cena i broja firmi koje nude telefon tokom vremena
-dodavanje svih kolor varijanti modela sa slikama iz ruke i cenom
-oprema za mobilne telefone grupisana po modelu koji je podržava, sa cenom
-rekonfiguracija prve strane (svakodnevne vesti, bolja organizacija...)
-reportaže/članci o svemu i svačemu
-mini enciklopedija pojmova, mini-uputstva za razne probleme
-wap strana sa kompletnim sadržajima sa web sajta, koliko je moguće
Ako imate neki dobar predlog ili pak nešto treba promeniti, sada je pravi trenutak za to.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
Ja bih prvo izbacio ove slike sa gsmarene, ubacio podrsku za rss, i stavio poredjenje modela, mislim da je to najbitnije, ako ima onda sam ja slep jer sam trazio a nisam nasao, ubacio bi da sort by date i name kod proizvodjaca! A kako, po meni, treba da izgleda odlican sajt za mobilne telefone je pravi primer ovaj...
poz i nadam se da sam pomogao...
poz i nadam se da sam pomogao...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- mihajlovic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39
mozda bi mogli da ubacite nesto vise o pratecoj opremi proizvodjacha i eventualno sto se tice navigacije(recimo kao na GSMARENA ali znam da ce to kod Vas biti mnogo bolje) i sto rece akki support for RSS
Ali i do sada mnogi Vam duguju sve pohvale
Ali i do sada mnogi Vam duguju sve pohvale
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
RSS definitivno, zaboravih da spomenem, hvala na dopuni. Poređenje modela će definitivno biti ubačeno takođe. E sad, sort by date je vrlo komplikovan za održavanja i može biti izvor netačnih informacija, pa će za sada to biti isključeno. Međutim, definitivno će se označavati najnoviji modeli i verovatno će biti postavljena i dodatna strana na kojoj će se nalaziti svi najnoviji modeli koji su najavljeni.
WAP će biti u full-u, slike, specifikacije, cene, komentari, vesti, .... i naravno, sve će biti formatirano za svaki model telefona posebno, kada pristupite sa Nokia 6280 koja ima ekran 240x320px, stranica će biti konfigurisana za nju...
Biće ubačen pretraživač, kao što i GSMArena ima u samom vrhu, to je odlična stvar.
Čekam dalje predloge, za sada su se iskristalisale dobre ideje, ali ih verovatno ima još koja.
WAP će biti u full-u, slike, specifikacije, cene, komentari, vesti, .... i naravno, sve će biti formatirano za svaki model telefona posebno, kada pristupite sa Nokia 6280 koja ima ekran 240x320px, stranica će biti konfigurisana za nju...
Biće ubačen pretraživač, kao što i GSMArena ima u samom vrhu, to je odlična stvar.
Čekam dalje predloge, za sada su se iskristalisale dobre ideje, ali ih verovatno ima još koja.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com
admin - mobilnisvet.com
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Super,nadam se da ce biti sve ispunjeno shto je recheno...Jedna od bitnijih stvari su da se stavi poredjenja modela,da se malo osvezi ova pocetna strana i da se ceshche ubacuju neke nove stvari na pochetnu stranu i drago mi je da ce WAP verzija sajta ponovo proraditi jer zna da bude jako korisna kad zelite na brzinu da pogledate cenu nekog telefona...To je u sushtini sve predlozeno tako da sad chekamo da vidimo kako ce sve to da ispadne...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Mislim da je taj podforum nepotreban,jer nema toliko puno glasina da bi sad bio potreban novi podforum.A i da ima,ne verujem da ce se koristiti (svaka 5.glasina bi se pisala u njemu,a ostale bi se idalje pisale u drugim podforumima). Podforum Poredjenje modela je odlican i jasno definisan, ali primetili ste da cak i u njemu zavrsi tek 2-3. poredjenje sa foruma,a zamislite kako ce biti u Glasinama
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Lobachewsky, zato su tu admin/modus da srede sve shto shtrchi..Znam da je teshko i da oni namaju toliko vremena ali opet..skoro svaki telefon pre nego sto izadje mi prichamo,prichamo i prichamo po par meseci sigurno unapred o njemu i tako sve u krug dok ne izadje (to su svi koji su malo duze na forumu mogli da primete)tako da verujem da bi se dosta tu pisalo,samo da admin/modus kontrolishu i da prebace sve teme koje nisu u svojim kategorijama tamo gde im je mesto,ako uspe rasteretilo bi znachajno ostale kategorije...
Ne mora ta kategorija da se zove " Glasine " moze da se zove i Pred premijere" ili tako neshto...
Ne mora ta kategorija da se zove " Glasine " moze da se zove i Pred premijere" ili tako neshto...
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
slazhem se sa Dexter, , kada malo pregledash forum , vidjechesh ima mnogo tema koje su samo glasine , neke najave , npr. tema koju je takodje Dexter, postavio
viewtopic.php?t=5268
i ima ih josh mnogo , mada mrzi me sada da ih trazhim , ali ima recimo nekoliko tema o n70 , n80 , n92 u kojim ima mnogo glasina , takodje u tom podforumu , mozhe da se stavi i ono kad cje telefon da izadje , npr. za n80 se predvidja da cje da izadje oko maja-juna......
viewtopic.php?t=5268
i ima ih josh mnogo , mada mrzi me sada da ih trazhim , ali ima recimo nekoliko tema o n70 , n80 , n92 u kojim ima mnogo glasina , takodje u tom podforumu , mozhe da se stavi i ono kad cje telefon da izadje , npr. za n80 se predvidja da cje da izadje oko maja-juna......