Samsung E-380

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
torpedor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 07. Jan 2007. 13:27

Samsung E-380

Post od torpedor »

Interesuje me da li moze da se sat postavi na prednji (mali) ekran (i kako) da stoji non-stop ukljucen (vidjao sam na ostalim samsung telefonima da je to moguce)??
hvala

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne moze non-stop da ti bude ukljuchen...Morash da pritisnesh taster za pojachavanje zvuka sa strane da bi ti se upalio na spoljashnjem ekranu...

Angie
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 27. Sep 2007. 16:39

Post od Angie »

Nije odgovor na vec postavljeno pitanje ali je tematski povezano. Interesuje me, sta znace ikonice u vrhu ekrana kod E380 koje se s' vremena na vreme pojavljuju same od sebe. I dali to nekako moze da se iskljuci? U pitanju su uokvirena slova E i G.

Hvala

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

Angie, nije mi jasno to kad kazes "same od sebe" Inace te ikonice bi trebalo da se pojavljiju kad si na internetu G-gprs E-edge
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

Angie
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 27. Sep 2007. 16:39

Post od Angie »

NSeries, hvala ti na odgovoru ali na zalost moram da pitam jos nesto :?
Ustvari to je telefon moje prijateljice i moze se reci da mi je prvi samsung koji sam u zivotu drzala u rukama. Njoj nije jasno sta joj se to pojavljuje i zasto. Ono sto sam ja primetila je da se stvarno, kad se telefon ukljuci, posle 10 - 15 sec pojavi prvo E pa se onda pojavi G umesto E, pa se izgube,... A za svo to vreme ili niko nista ne radi sa telefom?!? Dali postoji mogucnost da je njoj non-stop ukljucena konekcija ka internetu i kako je iskljuciti? U uputstvu smo procitale da se iz browsera izlazi sa dugmetom za prekid razgovora. kad kratko ptitisnemo = nista se ne desava, kad duze zadrzimo, normalno = iskljucimo telefon.

Pozdrav i hvala jos jednom

Odgovori